Няколко съвета как да бъдем по-успешни в залозите

5667
Няколко съвета как да бъдем по-успешни в залозите
Снимка: PR Ефбет

Спортните залози са забавна и пристрастяваща дейност, която е тук от много векове насам и няма изгледи интересът към нея да престане поне и през следващите няколко века, особено след като модерните онлайн залози откриха изцяло нови хоризонти пред индустрията. Залаганията на спорт са много изкушаваща дейност и спортни фенове от цялото земно кълбо са привлечени от нея.

Някои от феновете залагат по-активно, докато за други това е по-спорадично занимание. Малка част от тях са приели тази дейност наистина на сериозно и са се образовали подробно как трябва правилно да се действа в света на онлайн залозите, но все още повечето хора гледат единствено от забавната страна на нещата и не правят нищо, за да подобрят шансовете си за успех.

Специалистите от bukmeikari.com обаче са категорични, че нещата могат да се съчетаят и играта в интернет букмейкъри да бъде едновременно забавна, но и в същото време печеливша или поне не и губеща. Затова ги помолихме да изградим кратък наръчник със съвети, които да помогнат на “лежерните“ залагащи сред вас да подобрят знанията си относно как работят букмейкърските къщи и да узнаят няколко основни насоки, които следват плътно разумните залагащи.

Експериментите и записките се отплащат

Няма един сигурен път, който да гарантира на 100% успешно представяне при залози в който и да е букмейкър. Заради това и всички професионални играчи в днешно време са започнали като опитват нови подходи и стратегии всеки ден. Правейки различни експерименти с нови стратегии и системи за онлайн залози, имате добър шанс да откриете планът и методът, който работи за вас.

Някои считат като задължително да се водят подробни статистики през цялото време, дори и когато правилната формула бъде открита, за да се следят евентуалните пропуски и нещата, които имат потенциал за подобрение. В крайна сметка, трябва да изберете такава стратегия, която едновременно да работи с печалба, но и също така да ви е забавно да залагате в Efbet спортни залози, следвайки я.

Правете обширни проучвания за всеки мач

Информацията е най-добрият инструмент, с който трябва да боравят залагащите на спорт, смятат от Bukmeikari.com. С други думи, фенът с фиш пред себе си трябва вече да е наясно какви са последните новини и всички други информации, които могат да имат връзка със залога. Често се случва на всеки професионален играч да получи първоначално усещане за успех на един отбор, но след обстойния анализ на срещата да осъзнае, че първосигналното му предположение е било кардинално сбъркано.

Лимитирайте залозите си

Ако някой може да усвои експертни познания във всички спортове, нашите поздравления, но за мнозинството от човечеството това е невъзможно. Всеки с повече опит в играта с букмейкъри може да потвърди, че печалби има по-често, когато залага на спорт, който разбира добре.

Волейболният фен, който е наясно с всички концепции на играта, трябва да се насочи ексклузивно към волейболните залози и така нататък. Това не означава, че е голяма грешка да поставите по някой и друг спорадичен залог на спорт, който не познавате добре, но това трябва да се прави с ясната идея, че е само за забавление и е много възможно да се изгубят пари в процеса.

Отстранете емоциите от своите решения

Базираните на емоции решения могат самостоятелно да сринат до земята вашата сметка в сайта за онлайн залози, при това са способни да го направят по-бързо и от най-лошия късмет, който може да сполети човек. Проблемът с тези решения е, че те ви карат да забравите фактите и да се поддадете изцяло на сърцето, вместо на разума.

Понякога емоциите могат да са положителни - може да сте направили добра серия от печеливши залози и под влияние на еуфорията да започнете да правите още и още залози, без да имате ясна идея за тях. Още лошо е, когато емоциите са отрицателни - най-често при поредица от загуби играчите се ядосват и правят не само необмислени залози, но и залагат големи суми, опитвайки се да възстановят наведнъж всички загуби от лошата серия.

Емоциите могат да се изявят и под формата на пристрастно мнение - това, че мразите един отбор, не означава, че той ще загуби мача си и обратното - ако имате рожден ден и любимият ви отбор играе в същия ден, това не е знак от съдбата.

Спортните онлайн залози и хазартът като цяло са места, в които емоциите са забранени. Разбира се, нормално е да се зарадвате след спечелен залог, но това не трябва да влияе върху следващите ви решения.

Възползвайте се от специални оферти

Много букмейкъри имат своите безплатни оферти, които в някои случаи са свързани с големи спортни събития, а други са насочени индивидуално към играчите и им предлагат бонус при първо депозиране в сметката. В България най-разпространени са офертите, при които клиентът получава допълнително стойност под формата на пари за залози заедно със своите депозити. Буквално всички лицензирани букмейкъри у нас имат такива оферти, включително български сайтове като Palms Bet и версиите за България на международни компании като Bwin.

Тези специални бонуси за нови играчи в повечето случаи увеличават със 100% депозита, но въпреки това те са просто върхът на айсберга на всички букмейкърски оферти. Активното участие в betting промоции драстично увеличава потенциала за извличане на печалби от залозите.

Помислете дали залозите са за вас

Последно, но не на последно място, трябва да прецените дали този вид забавление е наистина подходящо за вас и вашия нрав. Хоризонтът на големите печалби изкушава много спортни фенове, но те трябва да си дадат сметка за няколко неща.

На първо място, винаги трябва да сте наясно с рискът от загуба. Грешно е да се мисли, че спортните залози са поредната схема за бързо забогатяване. Ако имате финансови проблеми, залозите може би не са идеалното решение.

Не по-малко важно е, че залозите не се отразяват добре на всички играчи. Ако прекалено много се ядосвате на загубите и в крайна сметка играта ви носи повече негативни чувства, отколкото положителни, то по-добра идея е да се захванете с друго хоби, което ще ви радва наистина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Медал и четвърто място за България от Балканиадата по полумаратон

Най-сложното съчетание, получило най-висока оценка е на българка. Вижте го! (ВИДЕО)

Калоян Братанов счупи национален рекорд и се доближи на 8 стотни от Париж 2024

Падна най-брадатият световен рекорд в леката атлетика (ВИДЕО)

Нургюл Салимова отново не се даде на световната вицешампионка в шахмата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com