Нов Pulse отвори врати до The Mall (СНИМКИ и ВИДЕО)

3669
Нов Pulse отвори врати до The Mall (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снимка: Pulse Fitness

С шеметно коктейлно парти отвори поредна Pulse локация. Новият фитнес се намира на бул. Цариградско шосе, непосредствено до The Mall - в European Trade Center, сграда C. На събитието присъстваха стотици гости, клубни членове на веригата, мениджмънтът на компанията, редица популярни личности и топ спортисти.

Мероприятието стартира от 19ч, но най-нетърпеливите гости започнаха да пристигат повече от час преди това. Програмата на ивента включваше ди джей, саксофон на живо, колоритно шоу с танцьорките от Secret Garden Label и разбира се талисмана на Pulse.

Локацията на спортния център е удобна както за живущите, така и за работещите в близост. Мястото е изключително комуникативно, а допълнителна добра новина за бъдещите клиенти е, че ще могат да се възползват от до 2 часа безплатен паркинг в The Mall.

Това е единадесета Pulse локация в София и втора нова само за 2 седмици, след скорошното откриване на Pulse Vitosha – фитнес, намиращ се в Студентски град. Pulse Exclusive съчетава всички последни тенденции в интериорния дизайн – комбинация между естествени елементи и модерни технологии. Помислено е за изключителни детайли като инкрустирани в стените лога, несмущаваща окото светлина, последно поколение вентилация и много други.

Разнообразието от спортни зали включва Cross Training зона с атлетическа писта, просторна зала за групови занимания, кардио с гледка към динамиката на града и силова зона с многообразие от уреди на топ брандове.

Добре дошли да посетят новия спортен клуб са всички активни членове на Pulse. Ако все още не сте такъв, може да се запознаете лично с клубната обстановка като се регистрирате тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com