Пети отказ за бой с Кобрата

14072
Пети отказ за бой с Кобрата

Димитренко стана петия пореден боксьор, отказал мач с Кубрат Пулев, но въпреки това Кобрата вече си е намерил нов противник, който ще бъде обявен съвсем скоро, предаде Стандарт нюз.

Димитренко трябваше да се бие с Пулев в края на август, след като преди това от мач с българина се отказаха Томаш Адамек, Тайсън Фюри, Руслан Чагаев и Брайънт Дженингс. За официалния отказ на Димитренко, който вече веднъж загуби от Кобрата, съобщиха промоутърите на Пулев "Зауерланд".

Скоро трябва да е ясен следващият съперник на Кобрата

Кубрат Пулев изчаква решението на IBF и противникът му трябва да бъде обявен официално в следващите дни, съобщиха промоутърите на Коб...

"Сагата с Пулев продължава: Димитренко се отказа в последната минута от втория ден на преговорите на промоутърите. Това прави петима отказали се опоненти. Толкова ли е опасен Пулев?", запитаха в "Туитър" от немския клуб. В последните дни се появи информация, че ветеранът Тони Томпсън преговаря за мач с Пулев.

Сега "Зауерланд" заявиха, че вече имат нов противник за българина и това вероятно е американецът. "За щастие вече организирахме противник и всичко ще бъде разкрито съвсем скоро", добавиха те.

Тони Томпсън е на 41 години и е известен с двата си мача с Владимир Кличко, които изгуби. На профиринга високият 196 сантиметра боксьор с прякор Тигъра има 43 победи и само 3 поражения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт