Pulse Fitness&Spa стана "Фитнес на годината" за осми пореден път

10589
Pulse Fitness & Spa стана "Фитнес на годината" за осми пореден път
Снимка: https://pulsefit.bg/

Pulse Fitness&Spa беше отличен за "Фитнес на годината" за 2022 година. Това е трета поредна награда, която лайфстайл веригата печели в рамките на само 1 месец след призовете: "Най-добра фитнес верига“ от церемонията Lifestyle Awards и "Най-добра фитнес верига на Балканите", връчена на Balkan Business Awards 2022.

Ключови за победата на Pulse Fitness&Spa се оказаха начинът, по който веригата успя да премине през последните две изключително предизвикателни за бизнеса години, постоянните иновации и отличителните обекти. Част от тях включват:

  • Pulse Fitness&Spa West Park - фитнес в Люлин, който няма аналог в тази част от София. Обектът разполага с външна тренировъчна зона, спа център, открит плувен басейн с плаж и огромна силова зона.
  • Pulse Fitness&Spa Platinum - фитнес в Хаджи Димитър със скай спа зона с панорамна гледка, магазин от веригата Балев био и огромно пространство за фитнес и групови занимания.
  • Pulse Fitness&Spa Arena (4-ти км. бул. „Цариградско шосе“) наскоро бе подобрен и в момента разполага с две изключително просторни зали за групови тренировки, модерен и иновативен интериор.

Иновации

Иновативните проекти, реализирани от мениджмънта на Pulse Fitness&Spa са насочени към всички сфери от живота на спортуващите.

Онлайн платформата „Pulse+“ е решението за тези, които поради една или друга причина не могат да посещават спортния клуб. Тя дава възможност за тренировки на живо и на запис, водени от топ треньорите на Pulse Fitness&Spa.

„Nikfit Kitchen” e съвместен проект на Pulse Fitness&Spa и Николай Първанов (NikFit) за доставка на здравословна храна в дома и офиса.

Друга иновация, която заслужава внимание, са зарядните станции за електромобили, инсталирани на паркингите на няколко от спортните обекти Pulse. Моделът ABB Terra 124 DC може да зарежда електромобили с мощност 120 kW!

Мисъл за клиента

„Клубният член на веригата трябва винаги да се чувства специален, защото е! Мисълта за клиента ни води във всеки един проект.“ – с тези думи търговският директор на Pulse Fitness&Spa обяснява мотивацията зад постоянните проекти, насочени към подобряването на престоя на клиентите и тяхното сплотяване.

Веригата организира регулярни спортни лагери в Банско, Свети Влас и дори в Египет. Ежеседмично в обектите гостуват ди джеи, за да пускат мотивираща музика, подходяща за тренировки. Постоянно се подобрява и разнообразието на груповите тренировки. Три от най-посещаваните са: хитовият фитнес клас P.BoxX, въздушна йога и народни танци.

Социални дейности

Pulse Fitness&Spa работи постоянно, за да направи фитнеса достъпен за всички възрастови групи и без значение от спортния стаж. През януари тази година веригата подари 300 едномесечни карти за фитнес съвместно с олимпийската шампионка Ивет Горанова. През този месец пък клубовете отвориха вратите си за хората на възраст над 60 години за неограничен брой посещения.

 

„Pulse Fitness&Spa се развива постоянно. Ние не следваме тенденциите, а ги налагаме. Непрестанното ни желание за подобрение е нашата водеща сила в прогреса.“ – така г-н Грозданов коментира бъдещите кампании и проекти на фитнес веригата. Ако желаете сами да посетите клубовете, може да заявите посещение тук: www.pulsefit.bg/workout

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

120 дни до Париж 2024: Златният медал по пътя на Мохамед към планината

Контузии застрашават класирането на Милов и Назарян за Париж 2024

Багата слага ново начало с битка срещу 9 години по-млад руснак

Спорт по телевизията днес - 28 март 2024 г.

Кобрата: Галата ще бъде зашеметяваща, имам насрочен мач с Чар за световната титла

Голяма звезда в таекуондото ще играе за България на Игрите в Париж

Нургюл Салимова: В Рейкявик повиших рейтинга си и загрях за Турнира на претендентките

Атентатът в Москва буди опасения за терористична атака на Олимпийските игри в Париж

3 години по-късно: Рускиня взе златния медал на хваната с допинг българка

Почина един от най-активните деятели на леката атлетика в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт