X
 
 

Защо Кубрат Пулев не успя да нокаутира Райдъл Букър въпреки превъзходството?

18311 1
Защо Кубрат Пулев не успя да нокаутира Райдъл Букър въпреки превъзходството?
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев
Кубрат Пулев записа 28-и успех на сцената на световния бокс, след като във Фресно стигна до категоричен успех над Райдъл Букър. Битката между двамата обаче се реши в пълните 10 рунда, като това остави Кобрата с 14 нокаута в кариерата му.

Също така българинът не успя да прати американеца в положение "нокдаун", въпреки че имаше повече от два пъти повече удари и много повече точни попадения в сравнение със съперника си (подробна статистика за Пулев вижте в тази статия).

Серията от удари на Кобрата, с които затвори окото на Букър (ВИДЕО)

Кубрат Пулев постигна победа №29 срещу Райдъл Букър и вече гледа уверено към мача за световната титла на IBF, който му е гарантиран пр...

Съдиите присъдиха категорично победата на претендента за световната титла на IBF, като двама съдии му присъдиха 8 печелишви рунда, а последният - 9. Защо обаче при цялото превъзходство Кубрат Пулев не успя да нокаутира Райдъл Букър? 

Според няколко различни източника от залата, още след проблемите с окото в третия рунд Райдъл Букър е бил готов да се откаже от мача, но все пак е останал на ринга и, движен от инстинктите си, съумя да се опази от нокаут. Липсата на нокаут обаче идва от факта, че Кобрата много рядко атакуваше тялото му. 

Кубрат пласира едва 16 от 690-те си удара в тялото и корема на съперника си, с което не успя да го забави достатъчни и да го накара да свали по-ниско гарда си и да търси нокаутиращ удар с десен прав, кроше или дори ъперкът, който по традиция е рядко използван удар от Пулев.

Липсата на удари в тялото беше отбелязана на няколко пъти от треньора на Кобрата по време на ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК

Вижте колко пари спечели Кубрат Пулев от боя си над Букър

Американският журналист Ланс Пъгмайър разкри какви пари е прибрал българският боксьор Кубрат Пулев за мача си с Райдъл Букър. Тази нощ ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители