Artnewscafe събира всички заедно отново на Великден

24316
Artnewscafe събира всички заедно отново на Великден

Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, екипът на artnewscafe - едно от най-активните и разпознаваеми градски места, които дават лице на новата култура в Пловдив, призовава всички свои посетители и фенове през годините с второ парти “All Together Now II” (Всички заедно сега 2) на Великден.
 
Събитието All Together Now II ще се проведе с много танци на 11 април 2015 г., когато в Пловдив се завръщат от чужбина и други градове редица пловдвичани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена, както в общността, която мястото се опитва да изгради с годините, така и с алтернативната музика. За това и line-up-a са лица, който са привържаници на тoзи тип музика и са правили своя селекция в artnewscafe. Това са САЮЛКЕ (Мелформатор), Moralez (Samakitka&Moralez), ELEN.

Входът за събитието е свободен, за да бъдем отново всички заедно. 
 
All Together Now II ще се проведе на 11 Април 2015, между 22:30 – 05:00 часа в Stage51 бул. Христо Ботев 51, вход свободен.

Българският проект Climate открива концерта на Sleepmakeswaves

Българският проект Climate ще бъде специалният гост на концерта на австрилийските инструменталисти Sleepmakeswaves в София на 8 април. ...

За музикалната програма:

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

MORALEZ е част от дуото DJ-и – Samakitka&Moralez. С партитата през изминалата година в Петното на Роршах (Pluto Drive), bar Gramophone (Alpha wave и Strict Machine), при нас в artnewscafe, както и с участието ù в парти програмата на One Architecture Week, събра и продължава да печели много симпатизанти. Подбора на музиката й е именно ключов фактор – елкторнна музика с изключително мелодично и танцувално звучене.

ELEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, както и от парито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

Selah Sue издаде новия си албум Reason, с който ще гостува в София на 14-и май!

Концертът на талантливата белгийка се мести в столичната зала „Универсиада“ поради наложени нови изисквания от страна на НД...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com