Брайън Адамс прописа на български език

6393
Брайън Адамс прописа на български език

Канадската легенда Брайън Адамс отправи лично послание към българските си фенове в социалните мрежи. В официалната си Фейсбук страница рок звездата сподели публикация на кирилица, с която обяви концерта си у нас. Изпълнителят на хита “Everything I Do (I Do It For You)” се обърна на български към родните меломани и ги призова да станат част от грандиозното BEST OF шоу, което ще се проведе след по-малко от месец на 11 октомври в Арена Армеец.

Само за броени минути публикацията на легендарния музикант предизвика вълна от позитивни коментари и харесвания. Брайън Адамс винаги търси директна връзка с хората, като не спира да публикува в социалните мрежи снимки на публиката по време на концертите си. Шоуто му у нас е част от турнето “Get Up”, с което звездата вече покори Европа, Америка и Канада. Критиците определят обиколката като най-успешната в кариерата му.

Брайън Адамс става благодетел на български деца

Световната рок звезда Брайън Адамс, която ще посети страната ни на 11 октомври с турнето “Get Up”, реши да подпомогне бълга...

Една от причините за грандиозния успех на най-продавания канадски изпълнител на всички времена, е фактът, че Брайън Адамс този път е решил да зарадва феновете с изпълнения на най-големите си хитове. “Run To You”, “Heaven”, “It’s Only Love”, “Summer Of 69”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me” и “All For Love” са само малка част от песните, които родните почитатели ще могат да чуят на живо на 11 октомври. Една от многото изненади по време на шоуто са и специалните акустични изпълнения на хитове като “When You’re Gone” и “Let’s Make A Night To Remember”.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за концерта може да намерите на официалната страница на събитието във Facebook.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com