Брайън Адамс скърби за режисьора на "Хубава жена"

1047
Брайън Адамс скърби за режисьора на "Хубава жена"

Брайън Адамс, който композира мюзикъл по "Хубава жена", не скри скръбта си след новината за смъртта на Гари Маршал. Режисьорът почина този вторник на 81-годишна възраст след усложнения от прекарана пневмония. Бродуейската версия на популярната лента с участието на Джулия Робъртс и Ричард Гиър, е в процес на разработка от миналата година, като Маршал помагаше за сценичната адаптация на сюжета, работейки отблизо с Адамс.

‘‘Гари беше страхотен, не може да повярвате колко беше готин‘‘, сподели Адамс пред американските медии. ‘‘Не присъстваше на първото прослушване, което направихме, но беше част от проекта през цялото време. Истинско удоволствие беше да се работи с него.‘‘

Смъртта на Маршал допълнително разпали интереса към мюзикъла ‘‘Хубава жена‘‘, който ще бъде режисиран от Джери Мичъл (“Kinky Boots”, “Hairspray”). Адамс започва да се интересува от проекта още преди осем-девет години, когато за първи път научава за него. Тогава идеята пропада, но миналата година Адамс научава, че процесът отново е задвижен и с помощта на приятел от Бродуей се свързва с продуцентите.

"Всъщност се явихме на прослушване", припомня си Адамс. "С Джим написахме три песни, които ни се струваха подходящи за сцената и след това се срещнахме с продуцента. Всичко след това стана много бързо. Той ни помоли да го оставим насаме, за да помисли и точно половин час по-късно ни звънна с предложение.”

Брайън Адамс дарява милиони на хората от цял свят

Брайън Адамс не спира да изненадва с многобройните си таланти и интереси! Легендарният музикант, който ще изнесе впечатляващ BEST OF ко...

Откакто започват работа през януари, Адамс и Валънс вече имат написани 14 от общо 22-те песни, които ще са необходими за мюзикъла. Крайният срок, който са получили, е този декември. Нито една от песните, включени в саундтрака на филма, измежду които хитове на Роксет, Дейвид Боуи и Рой Орбисън, няма да бъдат използвани в сценичната версия.

В момента звездата е в разгара на световното си турне “Get Up”, което след напълно разпродадени зали в Западна Европа се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Адамс ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на обиколката.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com