Cypress Hill със звезда на алеята на славата в Hollywood

919
Cypress Hill със звезда на алеята на славата в Hollywood
Снимка: eventease

Легендарният Mix Master Mike от Beastie Boys идва в София за шоуто на Cypress Hill на 24 юни

Най-известната латино хип хоп група в света Cypress Hill бяха удостоени с още едно голямо световно признание - собствена звезда на алеята на славата в родния им Лос Анджелис. Церемонията по откриването на звездата се състоя в четвъртък 18 април. B-Real, DJ Muggs, Sen Dog и Eric Bobo споделикаха, че са силно развълнувани от факта, че такава висока чест им се оказва и никога не са си и представяли, че ще дойде денят, в който да имат своя звезда в алеята, която като деца са разглеждали с възхищение. Признанието на критиката не идва случайно и незаслужено, защото за последните 30 години Cypress Hill не спират да бъдат номер 1. Дебютният едноименен албум на Cypress Hill е издаден на 13 август 1991г. и достига двоен платинен статус в САЩ с продажби над 2 милиона копия. „Black Sunday” излиза две години по-късно и придобива троен платитен статут като бележи над 3,4 милиона продажби. През 1995-та излиза „Cypress Hill III: Temples of Boom”, „Cypress Hill IV” през 1998г., „Skull&Bones” през 2000г, после идват „Stoned Raiders” (2001г.), „Till Death Do Us Part” (2004г.) и „Rise Up” (2010г.). Следва затишие, но през 2018-та групата се завръща шумно и триумфално с албума „Elephants on Acid”.

Както вече обявихме, Cypress Hill ще свирят в София на 24 юни в зала Универсиада. Това е супер яко! А знаете ли кое е още по-яко? Това, че с тях идва Mix Master Mike, който светът познава като машината зад грамофоните на гигантите Beastie Boys.

Гуруто на грамофонните магии Mix Master Mike не е обикновен диджей, неговата музикална кариера е дълга, сериозна и надскача постиженията на голяма част от имената в гилдията. Награди „Грами“, турне с Metallica, успешни колаборации в телевизионната и филмова индустрия... Път, който го води, заедно с Beastie Boys до “Rock and Roll Hall of Fame” в Охайо... Българската публика ще може да види легендата Mix Master Mike на 24 юни в София, защото той официално турира със Cypress Hill от 2018г. Билетите за концерта на Cypress Hill в зала Универсиада на 24 юни се продават с пълна сила и организаторите препоръчват на всички, които искат да бъдат част от шоуто, да не отлагат тяхното закупуване, поради ограничения капацитет на залата. Билети Ранно Пиле на цена 72 л.в все още има и може да ги закупите онлайн http://bit.ly/CypressHill2019 (чрез тикет системата на PaySera), на каса от магазин На тъмно в София на ул. Иван Вазов 13 и по куриер за цяла Българя с наложен платеж на телефон + 359 886 126 995. След изчерването на билетите Ранно Пиле, цената на стандартните билети ще бъде 82лв. ВИП билетите за централната ложа на залата са вече разпродадени!

Събитието се осъществява с подкрепата на бира Starobrno.

Билети online (eлектронни билети) - http://bit.ly/CypressHill2019

По Куриер за цяла Българя с наложен платеж: + 359 886 126 995

На Каса само в Магазин На Тъмно София /ул. Иван Вазов 13/

Подробности за събитието следете ТУК

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com