Джина Стоева танцува с ансамбъл Чинарите на рожден ден

49833
Снимки:

Джина Стоева ще покаже танцовите си заложби, заобиколена от звездите на ансабъл "Чинарите" на партито за рождения ден на ресторант "Магията на Чергите" в Студентски град.

Гастролирали на фолклорни фестивали в цял свят - танцьорите и музикантите от ансамбъла ще открият празненството. Ансамбълът е представял свои спектакли в Молдова, Гърция, САЩ, Италия, Македония, Германия, Сърбия, Южна Корея и Франция. През 2014 г. е награден със "ЗЛАТЕН ПРИЗ" в категория "Посланник на туризма" на конкурса за ЛИДЕРИ В ТУРИЗМА. Номиниран за СТС / ИКАР® 2014 на Съюз на Артистите в България.

Wildberries организират грандиозно състезание по брейк

Момичетата от първата изцяло женска формация за екстремни спортове в България WILDBERRIES са подготвили на 6 март (четвъртък) във Fabri...

Десетки ВИП-гости от бизнеса и от обществения живот в страната, звезди от сцената и екрана и водещи журналисти ще присъстват на събитието.

В разгара на вечерта присъстващите ще се насладят и на любими фолклорни песни, изпълнени от оркестър "Чергите". Празничната атмосфера ще потопи гостите и в уюта на непреходния битов стил, с любима музика и с магията на българската кухня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика