Фенове стават част от репетицията на Михаела Филева за „Зелената песен"

30800
Фенове стават част от репетицията на Михаела Филева за „Зелената песен"

Радио N-JOY ще зарадва слушателите с нова изненада. Верните фенове на Михаела Филева ще могат да се запознаят с нея и да изразят подкрепата си, броени часове преди да се качи на голямата сцена на финала на музикалното състезание „Зелената песен на България“ на 7 декември 2013 г. в зала 1 на НДК.

Хитовата изпълнителка се включи в конкурса с първото си самостоятелно парче – баладата „Приливи и отливи“, която се превърна в хит. Инициативата за създаването на нови български песни е на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM, съвместно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

ЛиЛана и SkilleR с нов хит

ЛиЛана и световният бийтбокс шампион SkilleR пускат ново парче “Разделени на две”. Автор на музиката е ЛиЛана, аранжимент...

За да имат възможността да спечелят едно вълнуващо и различно преживяване, феновете на Михаела Филева трябва да отговорят на въпроса: „Колко са парчетата, които участват в музикалното състезание „Зелената песен на България“? и да изпратят отговора на show@njoybg.com.

В петък след 15:30 ч. в предаването „Приятно разсеяни с Деси“ в ефира на радио N-JOY ще станат ясни имената на петима късметлии, които ще могат да изразят подкрепата си в лична среща с Михаела Филева на репетицията й за грандиозното шоу. Печелившите слушатели ще спечелят и билет за финала на „Зелената песен на България“.

На специалния сайт на инициативата www.zelenatapesen.bg тече оспорвано гласуване за участниците в проекта – Михаела Филева, Графа, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева.

Билетите за големия финал на „Зелената песен на България“ са в продажба на касите на НДК и на www.ticketsbg.com.

Voice of Boys имат нов член на бандата - Георги Топалов

Voice of Boys са готови с ново парче и имат още една изненада за феновете си – нов член на бандата: Георги Топалов, който е рус, ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com