Хиляди посрещат Нова година в Арена Армеец

2652
Хиляди посрещат Нова година в Арена Армеец

В навечерието на Нова година, в зала Арена Армеец, хиляди българи и гости от цял свят ще станат част от едно уникално преживяване, благодарение на Richie Hawtin, Tale of Us, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny. Медиите на Балканите, вече нарекоха партито „Бижуто на Източна Европа“, заради селекцията от артисти и цялостната концепция, а популярен сръбски сайт излезе със статия – „Белград не заслужава ли такива партита? Ще се видим в София.“

Повечето билети за новогодишното шоу са вече продадени, но от YALTA CLUB не спират с анонсите. Освен изключителните имена и качествената музика, организаторите ще се погрижат и за доброто изживяване на посетителите, а всеки дошъл на партито ще получи срещу билета си RedBull, като комплимент.

На сцената ще бъдат изградени две специални зони, които да предложат допълнителен комфорт и дори достъп до артистите. ВИП зоната ще предлага отделен вход за посетителите, мека мебел и страхотна гледка към залата. Втората ВИП зона - Backstage - ще е точно зад диджей пулта, а гостите там ще имат достъп и до специален суши бар. За двете ВИП зони се очаква доставка и на специалното Enter.Sake – саке разработено и произведено от компанията на Richie Hawtin, който е изключителен фен на тази напитка.

Точно в полунощ, моментът даващ началото на новата година, Арена Армеец ще бъде озарена и от първата заря в зала у нас, по модел на подобни събития в Амстердам и Берлин.

Освен изброените, на картодържателите на безконтактна Mastercard®, ще бъдат осигурени още куп безценни привилегии, превърнали се в задължителни след последните няколко партита на YALTA CLUB: отделен Fast Lane вход към залата ще спестява чакането на опашки; специален Mastercard® кът ще се погрижи да остави незабравими спомени от изживяването; преференциални ще бъдат и цените на баровете във VIP зоната, на които ще може да се плаща директно с карта. От Mastercard® запазват и традицията да срещат своите най-истински фенове с техните идоли – в случая – един щастливец ще спечели двоен бекстейдж пас, за да изживее наистина безценни мигове до Richie Hawtin.

Билетите за INTERSOLAR 2016 са в продажба в мрежата на Eventim, OMV, THE MALL и YALTA CLUB на цени от 60 лева за стандартни билети. ВИП и бекстейдж билетите са вече изчерпани.

YALTA CLUB:

Yalta Club е най-големият, най-старият и най-уважаван клуб в България. Клубът е многократно класиран в топ 100 на клубовете от DJ Mag и е домакин на най-големите световни имена от съвременната техно, хаус и транс сцена. Екипът на Yalta Club стои зад най-успешните електронни събития през последните години, а именно: Solar Christmas, Solar Summer, Solar Easter Trinity, Armin Only и други.

YALTA CLUB води ZOMBIE BOY в АРЕНА АРМЕЕЦ за HALLOWEEN

Традицията повелява – HALLOWEEN в София се празнува с YALTA CLUB. Интересът към това парти всяка година става все по-голям и по-г...

RICHIE HAWTIN

Диджей и продуцент, Richie Hawtin често е наричан краля на минимал техното. Той е един от най-креативните артисти на световната електронна сцена - иноватор не само в музиката, но в различни области, вариращи от изящни изкуства до технологичен авангард. За да отбележи 25-годишнината от създаването на Plus 8 Records през 2015г., Hawtin издаде чисто нов албум, наречен “From My Mind To Yours”. С новите си записи, и представяйки своите ENTER събития по света, Hawtin стартира 2016г. със създаването на PLAYdifferently.

TALE OF US

Хубавата музика трябва да разказва история. Приказка от изживяване. Приказка от загубена или спечелена любов. Приказка от нас - Tale of Us. Това е името и водещ принцип на Берлинското дуо. Музиката на Karm и Matteo, която има изключително мелодичен и емоционален поглед върху традиционното техно, се превърна в емблематична част от световната електронна сцена. През 2015г. дуото беше обявено за диджей тандем на годината от списание Mixmag. По-рано тази година пък, те стартираха и собствени партита, наречени Afterlife, които бързо набират популярност и вече са били успешни в Лондон, Амстердам, Барселона и Ибиза. Миналият уикенд, Afterlife присъстваше и на ADE 2016.

THE MARTINEZ BROTHERS

Bella Sarris забива в YALTA CLUB

Този петък, 20 май, TAKEOVER посреща за пръв път в България един от резидентите на ENTER и неразделна част от Ибиса - Bella Sarris. Без...

The Martinez Brothers - двамата братя, израснали в Бронкс, са категорични лидери на световната хаус сцена. Като резиденти в легендарния клуб DC-10, в Ибиза, те постоянно демонстрират вродената си способност да зареждат тълпата, с микс от иновативни звуци и чаровно присъствие. Тази способност е оценена и от Pete Tong, който обявява музиката им за Звукът на годината за 2016. Steve и Chris имат непрестанни пътувания по света, което е доказателство, че те са най-бързо изгряващите звезди на сцената в момента.

LIUBO URSINY

Liubo Ursiny е един от дългогодишните резиденти на YALTA CLUB и е зад пулта от почти 10 години. Името му е добре познато на местната електронна сцена, а още по-познати са интелигентната хаус и техно музика, която свири. Освен диджей, любимецът на Hernan Cattaneo е и основна част от организаторския екип на събитията на YALTA.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com