Излезе новото парче на група Apemen

39226
Излезе новото парче на група Apemen

Новото парче на триото носи заглавието "Bye-Bye Devil", с което запазват традицията си да издават нова песен всеки последен петък от месеца.
 
“С Bye-Bye Devil вадим асото от ръкава“, казват Apemen, след като вече представиха Up is the new bottom и Cash в края на март и април.
 
“Вярваме, че всичко, което издаваме има собствен характер, обаче с Devil напипахме нещо повече“, добавят от групата. Третата независима композицията на Apemen дебютира в петък, 30 май, по Z-Rock в Hijack Show на Краси Москов, а бандата представи парчето в предаването на Георги Згуров-Гурко (Гараж) в понеделник, 2 юни.
 
В края на юни, Apemen ще пуснат четвърто парче. Четирите композиции ще бъдат включени в EP (макси сингъл), който момчетата ще издадат в началото на есента. “До момента, по-голяма част от времето отделяхме за създаване на музиката ни, сега работим и върху концертни версии. Нямаме търпение да представим тези парчета пред публика”, споделят Apemen. “На 30 май свирихме в Backyard пред чудесна публика, получи се емоционален лайв”, казват момчетата.
 
Следващата изява на живо за Apemen е петък, 13 юни, в столичния клуб Жул Верн. “На сцената ще се качим към 2300, но преди и след това имаме диджей съпорт от чудесните Vajarov&Paci Pac Pac”, казват от бандата.
Apemen самостоятелно композират и продуцират музиката си. “Разбира се търсим помощ и от приятели в други аспекти от съществуването ни“, информират Apemen. Такава помощ идва от Николай Бакалов (NickName), в чието студио ‘Remix Entertainment’ записват вокали и смесват траковете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com