Какви ще бъдат горещите събития в YALTA CLUB през май

10672
Какви ще бъдат горещите събития в YALTA CLUB през май

8.05 | FULL CIRCLE

FULL CIRCLE с гордост представят първия шоукейс от поредица партита в София. Със сензационната си ъндърграунд изява в YALTA CLUB, Full Circle успешно внася различни цветове в цялостната култура на Столицата. С уникалната си способност да докосват различни сетива, екипът на лейбъла е неизбежна част от нощния живот, както в България, така и извън нея. С възможността да почувстват творчеството на Full Circle, вече могат да се похвалят в Атина, Лондон, Сао Паоло, Йерусалим, Бейрут и др. На 8 май, за пръв път, специално за българската публика, гост диджей ще бъде един от съоснователите и резидент на лейбъла ElijahSimmons. Само седмица преди издаването на дебютното си ЕP "Pisces" за KompactRecords, ElijahSimmons гостува в YALTA CLUB, за да остави своят отпечатък в клубната история, с обещание за едно незабравимо представяне. Билети на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени на врата в деня събитието.

Stacey Pullen гостува на втория за годината Takeover в Yalta Club

TAKEOVER продължава силната поредица от гости със STACEY PULLEN – истински иноватор от втората вълна на детройтското техно, израс...

09.05 | SANDER KLEINENBERG, STEFAN POPOV

Талантливият холандски диджей и продуцент SАNDER KLEINENBERG пристига в България на 9 май 2015 г. по покана на YALTA CLUB. Aвторът на хитове като “CanYouFeelIt”, “WickedThings”, “ThisIsMiami” ще ни въвлече в нестандартния си стил, смесица от диско, фънк, техно и хаус. РезидентътStefanPopov ще се присъедини с музиката си към партито, което е едно от първите през май и определено ще е запомнящо се.

Възхваляван като един от лидерите на първото движение на световните суперзвезди диджеи преди повече от десетилетие, холандецът прави микс от нестандартно диско, техно в стил Детройт, истинска соул музика и свеж фънк, съчетавайки ги в постоянно развиващия се пейзаж на хаус музиката. Билети в мрежата на Eventim.bg и YALTA CLUB на цена от 20 лв

15.05 |CONTACT with STEFAN POPOV

Интелигентно хаус звучене, запазена марка на проекта CONTACT, отново ще огласи YALTA CLUB. Резидентът STEFAN POPOV е подготвил свежа дийпхаусселекция. Вход свободен до полунощ.

MARCEL DETTMANN хедлайнер на FLOOR 2 oт SOLAR EASTER

AUDION, PAUL RITCH, MATTHEW DEAR, GAISER, PHILIP CHERNIKOV също част от програмата на FLOOR 2 на SOLAR EASTER T R I N I T Y Следващата...

16.05 |UMEK, PHILIP CHERNIKOV

Словенският диджей и музикален продуцент UMEK гостува на YALTA CLUB тази събота, 16 май. Диктуващ модата на техно и тех-хаус сцената вече 2 десетилетия, неуморим и с повече от 100 участия на година, UMEK вероятно е един от най-заетите диджеи в света. YALTA, клубът, който инспирира и развива електронната сцена у нас обаче, заслужено остава една от спирките в натоварения му график. Преди UMEK ще чуем PHILIP CHERNIKOV, който неведнъж е доказвал ниво и качество зад пулта. Билети на цена от 20 лв. в мрежата на Eventim и YALTA CLUB.

22.05 | SMITE with PAVEL PETROV, SHOSHO, MILEN YORDANOV

Koнцептуалното събитие S M I T E гостува отново в YALTA CLUB на 22 май. Зад пулта ще застанат PAVEL PETROV, SHOSHO и МILEN YORDANOV от младата ъндърграунд организация Stratos. Обедини от обща страст и стремеж, артистите ще разгърнат потенциала си зад пулта в ROOM 1. Ще чуем стилово многообразен, но елегантен микс от хаус, текхаус, техно, дъб и геридж хаус. Билети на цена от 10лв. могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

23.05 | TAKEOVER with M.A.N.D.Y

Sonny Fodera идва специално за партито в YALTA Club

Addicted To Music - едно от емблематичните предавания на радио NOVA с DJ Silver и DJane Koki, е част от програмата на радиото, което пу...

Третият уикенд на месец май продължава с новото издание на TAKEOVER и още един силен гост от берлинския лейбъл Get Physical, а именно Patrick Bodmer от M.A.N.D.Y. Приятелското продуцентско дуо на Philip и Patrick има специално място в съвременната електронна музика, благодарение на интелигентната електронна музика за танцуване от своята дискография. Заедно с BookaShade и DJ T., М.A.N.D.Y. са основни виновници за възхода на знаменития лейбъл с ъндърграунд чувствителност и популярен успех GetPhysical. Philip и Patrick се справят добре с разширяването на границите на електронната музика с безкрайните си експерименти с електро хаус, диско и класическите техно жанрове - няма как да не сте слушали гигантския им трак с Booka Shade Body Language от 2005 или компилациите им за Fabric от 2008 и Body Language от 2011. Казано по друг начин и без излишна скромност, Philip и Patrick знаят как да боравят интелигентно с баса и техническите възможности на своя сет-ъп. Билетите за събитието на 23 май са в мрежата на Eventim и на място в клуба.

29.05 | THE NXT GEN ARCHIE HAMILTON (UK), GIOVANNI VERRINA (IT)

В последния петък от месеца THE NXT GENни среща с едни от най-сериозните лейбъл създатели от новото поколение ъдърграунд артисти. В индустриалната обстановка на ROOM 2 ще видимARCHIE HAMILTON, чиито сетовете и продукция са наситени с енергия и носят онова така приятно лондонско усещане. Подземието на YALTA CLUB ще посрещне и GIOVANNI VERRINA – италиански продуцент и диджей и един от собствениците на All Inn Records. Звукът му се развива от cutting edge techno домек house и се влияе от ненаситния му апетит да изследва музикалните сцени от Южна Африка до Берлин. Към тях ще се присъедини и DimitriMonev.

30.05 | DJ DIASS BIRTHDAY BASH

YALTA CLUB посреща отново DJ Diass по случай 10 годишния му юбилей зад пулта и рождения му ден. Българският диджей и продуцент започва да миксира на 12-годишна възраст, като зад гърба си има три авторски албума - "Party Beach" (2011) ,"Welcome To Bulgaria” (2013) и „Resetthe World“ (2015), който се издава в международен мащаб от италианския топ лейбъл 303lovers. Специални гости на партито ще бъдат колегите и приятели на Diass - DjDoncho, 5prite, Double D и Soundmates.Вход свободен (само с покани)до 00:30, вход след този час - 15 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика