Какво се случва с Бритни Спиърс?

18153
Какво се случва с Бритни Спиърс?
Снимка: Getty Images

Страховете за психичното състояние на Бритни Спиърс се засилват. След като се появиха информации, че отново разчита на наркотици, певицата се замеси в скандал с охраната на баскетболиста Виктор Уембаняма. Тя твърди, че е била ударена от бодигард на звездата на НБА, когато се опитала да го поздрави в Лас Вегас. Клипове, запечатали случката, и полицейско разследване обаче я опровергаха. По-скоро Спиърс се удря в ръката на охранител, който се опитва да ѝ попречи да потупа Уембаняма по гърба. Въпреки това певицата продължава да настоява за извинение, пускайки в инстаграм странни съобщения. В едно от тях тя пита Бог дали знае кога ще се усмихне отново.

Притесненията за психичното ѝ здраве започнаха след публикации на “Дейли мейл” и “Сън”, че Бритни вероятно отново се дрогира и това може да влоши състоянието ѝ. Те се позоваха на разкази на нейния бивш съпруг Кевин Федърлайн и синовете им. Британските вестници цитират Федърлайн да казва: “Страхувам се, че е на метамфетамин. Молех се някой да съобщи това публично и тя да се осъзнае. Ужасяващо е. Тя е майката на моите момчета... Не искам те да се събудят една сутрин и да открият, че майка им е приела свръхдоза”. Според изданието 17-годишният Престън и 16-годишният Джейдън са отказали да посещават дома на майка си, след като видели в него да се доставят наркотици.

Бритни Спиърс обяви излизането на мемоарите си с противоречиви клипове (ВИДЕО)

Бритни Спиърс написа мемоари, предричат им статут на бестселър

Бритни Спиърс е завършила писането на мемоари за живота си и се готви да ги издаде тази есен. Източници на изданието PageSix вече прогн...

Има подозрения, че 41-годишната певица приема кристален метамфетамин, който е силно пристрастяващ и бързо унищожава целия организъм. Нейни близки я призовават да потърси помощ, преди да е станало късно. Баща ѝ Джейми се притеснява тя да не сподели съдбата на английската певица Ейми Уайнхаус, която почина на 27 г. след злоупотреба с наркотици.

Бритни Спиърс опроверга тези информации. “Фактът, че хората твърдят неща, които не са верни, е толкова тъжен... Това може дори да не са те, защото за мен няма смисъл да казват това”, написа певицата в инстаграм. Тя признава, че е натъжена от думите на Престън за доставка на наркотици, защото се опитала да направи толкова хубави неща за него, а той никога не смятал, че е достатъчно добро. Говоренето зад гърба ѝ разбивало нейното сърце. След като изрази надежда, че Кевин и Престън не са казали публикуваните от таблоидите неща, Бритни изтри за кратко профилите си в социалните мрежи. Тя и преди е напускала мрежата, защото чувства, че новините в нея я съсипват и всички съвети как трябва да се издигне над тях не могат да се реализират, тъй като измислянето на лъжи до такава степен е опустошително. Вестниците обаче твърдят, че историята им е истинска и репортери са гостували в дома на бившия ѝ съпруг, който се грижи за синовете им. Провели са дълъг разговор с тях. Освен това имали и други източници на информация.

Удариха в лицето Бритни Спиърс. По лошо стечение на обстоятелствата

Но 45-годишният Кевин Федърлайн също опроверга публикациите. Той обвини журналистите, че са тиражирали лъжи, с което са нанесли душевна травма на семейството. По думите му репортерите наистина са им гостували, но доверието помежду им било нарушено “поради много причини” и са прекъснали да общуват с тях още през март. Федърлайн не казва кои от изнесените твърдения са неверни, което пък даде повод на някои медии да се съмняват, че той може да има финансов интерес да не казва цялата истина.

Бившият съпруг на Спиърс получава солидна месечна издръжка от нея, за да се грижи за синовете им. Смята се, че е между 20 000 и 40 000 долара. Според законодателството на Калифорния, където живеят, изплащането ѝ спира при навършване на 18-годишна възраст. Федърлайн каза, че смята да се премести със семейството си в Хавай. Той обясни промяната със стремеж да водят по-спокоен живот, тъй като в Лос Анджелис непрекъснато били преследвани от папараци заради Бритни.

Бритни Спиърс продаде луксозното си имение с огромна загуба

През лятото на миналата година Бритни Спиърс и съпругът ѝ Сам Асгари закупиха луксозно имение на стойност близо 12 милиона долара. Тези...

Преди 23 години: Тийнейджърката Бритни Спиърс репетира танците си за турне (ВИДЕО)

Бившият танцьор, който бе женен за певицата между 2004 и 2007 година, има втора съпруга и две дъщери с нея. Двамата отглеждат четирите деца, но до голяма степен благодарение на плащаната от Спиърс издръжка за двете момчета. Преместването им в Хавай означава, че тя трябва да продължи да го прави, докато те навършат 23 г. Освен това да е съгласна те да живеят в друг щат, тъй като означава, че няма да се изпълнява споразумението за съвместно попечителство върху тях, предвиждащо да прекарват определено време и с майка си.

В началото на юни бе съобщено, че Бритни е склонила на такава промяна, след като момчетата отказали да я посещават заради психически нестабилното ѝ поведение. Те обещали да се върнат при нея, когато отново стъпи на краката си, и тя приела, че така ще е по-добре за всички.

В момента певицата живее в Калифорния с втория си съпруг, но периодично се появяват информации, че двамата са пред развод. Тя се омъжи за фитнес треньора Сам Асгари миналата година, като нито един неин роднина не присъства на сватбата им. Двамата са заедно от 2016 г., но не бе възможно по-рано да узаконят отношенията си, тъй като Бритни се намираше под дългогодишно родителско попечителство. Тя бе поставена под контрол от баща си през 2008 г., след като изпада в емоционална и психическа криза. Тогава американски съд реши, че състоянието ѝ пречи да взема самостоятелни решения, и за неин попечител бе определен Джейми Спиърс. В продължение на 13 г. той се разпореждаше с цялото ѝ състояние, което се оценява на около 60 млн. долара, и вземаше решения за всичките ѝ действия, включително дали може да се омъжи. За тази си работа той си бе отпуснал около 16 000 долара месечна заплата от богатството на своята дъщеря.

Странните танци на Бритни Спиърс - какво ѝ става на певицата? (ВИДЕО)

Бритни Спиърс си смени името

Американската певица Бритни Спиърс обяви, че е променила името си на River Red. Тя пише за това в профила си в Instagram. Певицата пуб...

След серия от съдебни оспорвания Бритни успя да се освободи от оковите на своя баща и да се омъжи за Асгари. Двамата минаха през труден период, след като певицата преживя спонтанен аборт с първото им дете. Тя периодично публикува в интернет странни съобщения и клипове как танцува доста разголена, което засили опасенията на феновете ѝ, че не е добре. Даже някои подадоха сигнали в полицията и се наложи патрул да провери какво се случва в нейния дом, но не откри да е в опасност. Появиха се твърдения, че Бритни изцяло е контролирана от своя съпруг, на които той шеговито отговори: “Дори нямам контрол върху това какво ще ядем на вечеря”. Асгари допълни, че разбира защо почитателите ѝ са притеснени, тъй като тя е приживяла много трудности в миналото си.

Бритни Спиърс се разголи (СНИМКИ)

Спиърс издава първия си албум, когато е само на 18 г., и се превръща в най-продаваната американска поп певица. Славата и непрекъснатото преследване от папараци не ѝ се отразяват добре. Започва да се дрогира, след което идва и родителското попечителство, припомня 24 часа

Сега тя се готви да разкаже всичко за своя сложен живот в мемоари. Макар “Жената в мен” да трябва да се появи на 24 октомври на пазара, тя вече се превърна в най-продаваната книга в “Амазон” по предварителни заявки. Твърди се, че Бритни е подписала договор за 15 млн. долара за биографията си и се очаква тя да бъде наистина сензационна.

Близките на Бритни Спиърс искат отново да я изолират, за да я лекуват

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com