Бракът на Бритни Спиърс е пред разпад?

2655
Бракът на Бритни Спиърс е пред разпад?
Снимка: Getty Images

"Бракът на Бритни Спиърс със Сам Асгари е пред разпад...", това твърдят световните медии. Подробности около документалния филм за Бритни, продукция на TMZ, разкриват, че изпълнителката е започнала все по-често да се държи грубо с настоящия си съпруг. Пререканията, които имали, стигнали дори до намеса на охрана. Източници на изданието твърдят, че фитнес треньорът и актьор вече не остава в общия им дом, а спи някъде другаде.

Колкото до синовете на Бритни - 17-годишният Шон и 16-годишният Джейдън Федърлайн, с тях певицата не се е виждала от близо година. Причина за това било поведението на звездата, което показва в социалните мрежи последно време.

"Към края на лятото (2022 г.) напрежението стана толкова тягостно, че момчетата дори не отговаряха на съобщенията ѝ и тя беше бясна", коментира продуцентът на документалния филм "TMZ разследва: Бритни Спиърс: Цената на свободата". Освен това "Бритни живее в изолация. През по-голямата част от времето тя е сама вкъщи или прекарва нощите си в "безцелно шофиране" из квартала си", се казва още в документалната продукция.

Пред изданието "Page Six" пък източник заявява, че връзката ѝ със синовете е на ръба. В края на месец август 2022-а Джейдън разкритикува поведението на майка си, визирайки това, че танцува полугола, но това не е единственият проблем. Според него тя не им е обръщала достатъчно внимание. Бившият ѝ съпруг Кевин Федърлайн също не подкрепя Бритни и това, което показва на широката публика, но все пак се опитва да обясни на децата, че може би е просто начин, по който тя се изразява. Джейдън и Шон вече не искат да имат нищо общо с Лос Анджелис, а Кевин планува да се премести с тях в щата Алоха, за да водят по-спокоен живот, далеч от вниманието, което се върти около майка им, пише още TMZ.

Странните танци на Бритни Спиърс - какво ѝ става на певицата? (ВИДЕО)

Странното поведение на Бритни Спиърс от месеци наред не е новина за никого. Въпреки това феновете на певицата все повече се притесняват...

Снимка: Getty Images

Реакция на Бритни също не липсва. В своя официален Instagram акаунт тя заяви, че е дълбоко натъжена от факта, че синовете ѝ не ѝ отговарят, нито пък желаят да се виждат с нея. След като певицата публикува многобройни съобщения в социалните мрежи, насочени към тях, Федърлайн пусна видеоклипове, без нейно знание, на които Спиърс им крещи. Сега обаче, изглежда има потенциал отчужденото семейство да се сплоти малко повече. TMZ информира, че напоследък Бритни има комуникация с тийнейджърите, които също се надяват да подновят развалените отношения с майка си.

Колкото до документалния филм за Бритни, който цели да покаже живота ѝ след делото, което бе повдигнато срещу баща ѝ, настоящият ѝ съпруг го определи като "отвратителен". "Смятам, че е абсолютно отвратително хората, които са били в живота ѝ, когато тя не е имала глас, да отидат и да разкажат историята ѝ, сякаш е тяхна", каза Асгари във видео, публикувано на стори в Instagram. "Изведнъж - след 15 години, когато тя е свободна, след всички тези неща, които са ѝ се случили - ще я поставите под микроскоп и ще разкажете историята ѝ?", попита той риторично, цитиран от Dir.

ОЩЕ: Бритни Спиърс написа мемоари, предричат им статут на бестселър

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Риана намекна за нов албум: Трябва да е невероятен!

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com