Концертът на Дейвид Гарет с нова локация

4008
Концертът на Дейвид Гарет с нова локация
Снимка: Дейвид Гарет

Най-бързият цигулар в света, Дейвид Гарет, се завръща в България след по-малко от два месеца на стадион „Юнак“ в София. Концертът ще се проведе на 30 август, като локацията се измества поради очакваните по-високи температури, както и възможността за още по-подходяща атмосфера под открито небе, която Дейвид Гарет и екипът му искат да създадат за българската публика.  На сцената в сърцето на столицата виртуозният Дейвид Гарет ще сподели музиката от последния си албум, oзаглавен „ALIVE – My Soundtrack”. Събитието е част от едноименното европейско турне на музиканта, което стартира по-рано тази година.

Концертът на Дейвид Гарет в България се отменя за 30 август 2022 г

Концертът на виртуозния Дейвид Гарет се отменя за 30 август 2022 г. в зала „Арена Армеец“. Събитието, част от новото европе...

„Албумът, както и настоящето турне, носят едно много лично и специално изживяване, защото споделям с публиката саундтрака на живота си. Всяка песен има история и разкрива емоция, с която съм се сблъскал най-вече по време на пандемията. Вярвам, че периодът беше изключително труден за всички, ето защо с този концерт искам да накарам хората да се почувстват отново живи и да празнуват живота с музиката ми.“, споделя Дейвид Гарет.

Турнето „ALIVE” ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадион „Юнак“, са емблематичните „Staying Allive”, „What a Wonderful World”, “Beauty and the Beast” и „Imagine”, рок хитовете „Enter Sandman” и „Paint it Black”, както и интерпретациите на класически творби като „Confutatis“ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев.

Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн от eventim.bg на цени от 85 лв. до 185 лв. Всички билети важат без необходимост от презаверяване за новата локация на концерта.

Концертът на Дейвид Гарет се отлага за 2021

Всички концерти от турнето „Unlimited Live” на Дейвид Гарет, част от което е и България с първоначална дата 25 октомври 202...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com