Най-емблематичните песни на Имани, които винаги ще обичаме (ВИДЕО)

6240
Най-емблематичните песни на Имани, които винаги ще обичаме (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Някак неусетно летният музикален сезон у нас дойде, а с него идват и дългоочакваните културни събития, едното от които безспорно е Франкофоли 2023. На 16 и 17 юни на Гребна база в Пловдив ще ни се случи чудото, наречено "френска музика и култура", а в главите ни отсега се прокрадва непознат глас, който тихо, но настойчиво нашепва "Имани... Имани... Имани...".

Да, Имани отново ще пее в България за радост на многобройните си фенове. Тя е толкова странна, омагьосваща и запленяваща, че всяко нейно идване предизвиква любовна въздишка и меломанска радост.

За да подгреем за концерта ѝ на Франкофоли, а и за да си доставим лично музикално удоволствие, решихме да си припомним някои от най-емблематичните парчета на Имани, с които не просто се прочу, но и трайно се "настани" в слушалките на българските меломани.

"Seat with Me"

Любима балада, която е част от албума "The Shape of a Broken Heart", излязъл през 2011 г. Тъжна песен с дълбок текст - "Seat with Me" постепенно се превърна в любимо "място", на което да си спомним за любими хора, които вероятно вече ги няма.

"Pray for Help"

Отново част от "The Shape of a Broken Heart", но с доста по-позитивно звучене. Това парче носи страхотно настроение, особено когато е изпълнено на живо, така че - Имани, ако четеш това сега, моля те, изпей го в Пловдив.

"Kisses in the Dark"

Още една ембематична песен, която навява спомени за любовно лято, безгрижие, но и за неизбежността на раздялата, която може би ще настъпи с падането на първите есенни листа.

"Grey Monday"

Емоционална, дълбока и много "женска" песен, "Grey Monday" е едно от най-силните парчета от "The Shape of a Broken Heart" и от творчеството на Имани досега.

"You Will Never Know"

Българският дует Молец официално с концерт на Франкофоли

Дуетът Молец са второто българско име, което се качва на сцената на Франкофоли тази година. След присъединяването на поп звездата Миро ...

Един от тоталните хитове на Имани, с които тя накара целия свят да се влюби в нея. Нежна, но адски мощна "You Will Never Know" бе категоричната заявка на френската певица, че е намерила своето място в безкрайния музикален океан.

"Don't Be So Shy"

Това е песента, която изстреля Имани на световния музикален небосклон, където и до ден днешен тя грее с мощна светлина. "Don't Be So Shy" от албума "French Women" се превърна в такъв мощен световен хит, че и до ден днешен запазва своята актуалност. А какво става, когато Имани реши да я изпее на живо? Почти съм сигурна, че ще разберем на Франкофоли в Пловдив след броени дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com