Никос Вертис пристига в София с оркестър от 25 великолепни музиканти

32676
Никос Вертис пристига в София с оркестър  от 25 великолепни музиканти
Снимка: ПР

Супер звездата Никос Вертис ще пристигне в България с оркестър от 25 страхотни музиканти от Гърция, с които ще излезе на сцената на 13 май в "Арена Армеец". Това сподели самият той в неотдавнашно интервю, което даде специално пред камерата на Ива Софиянска.

Идолът на милиони фенове разказа, че с тези музиканти работи от години и вече се разбират помежду си "само с поглед". На сцената често решават да сменят първоначално планирания репертоар, следвайки желанията и енергията на публиката в залата. "Старая се всеки следващ път да бъда по-добър от предишния", откровен е Никос Вертис и добавя, че всеки ден работи наистина много.

Преди да дойде в България, в края на февруари Никос Вертис ще изнесе цели три концерта в престижната зала "Palatului" в Букурещ, Румъния. Те са планирани зa 26, 27 и 28-ми февруари, като третата дата бе обявена допълнително поради огромния интерес. Концертът му се води за best-selling event в календара от събития в румънската столица.

У нас, специално за грандиозния концерт на звездата, ще бъдат доставени мебели от най-големия Бузуки Бар в Солун. С тях ще бъдат оформени ВИП сепаретата в зала "Арена Армеец" и така обстановката в залата ще бъде още по-автентична.

ВИП сепаретата и билетите за трибуните за концерта на 13 май 2020 г. в София се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg. Пълна информация за билети и куверти можете да намерите онлайн на ticketportal.bg, да пишете на: info@ticketportal.bg или да потърсите информация на тел.: +359 879 498 338, + 359 879 498 339, + 359 879 498 340 (в работни дни от 10.30 до 17.30 ч.).

Никос Вертис се завръща в България

Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала "Арена Армеец"! Хилядите му феновете у н...

Билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, касата на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading и бензиностанции OMV. Mожете да ги намерите ТУК.

Никос Вертис е един от най-великите изпълнители на лаика – музикален стил, микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, талантливи и обичани съвременни изпълнители на гръцка музика, а песните му имат милиони слушания и гледания в YouTube. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене.

Последният му албум "EROTEVMENOS" e oт 2017-та и включа девет песни, сред които хитовите "Erotevmenos" и "An m'agapises".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com