X
 
 

Odd Crew ще бъдат специални гости на концерта на Five Finger Death Punch и Megadeth в София!

973 0
Odd Crew ще бъдат специални гости на концерта на Five Finger Death Punch и Megadeth в София!
Снимка: SME
Българската банда Odd Crew ще излезе на сцената на 22 февруари на мястото на Bad Wolves, които поради логистични причини, се налага да отменят гостуването си в България.

Odd Crew са една от най-успешните български банди, с над 20 години история. Сформират се през 1998 година в София и съставът на групата остава непроменен и до днес – Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали) и Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани). Бандата се утвърждава не само на българската, но и на международната сцена и си спечелва огромен брой фенове. В момента групата работи по новия си албум, който се очаква да излезе на пазара през 2020.

FIVE FINGER DEATH PUNCH включват и София в Европейското си турне през 2020

FIVE FINGER DEATH PUNCH добавят и България към най-голямото си Европейско турне до момента, което ще се проведе през януари и февруари ...

FIVE FINGER DEATH PUNCH идват за първи път в България, а гостуването е част от най-голямото им Европейско турне до момента! Към обиколката се включват и мултиплатинените легенди MEGADETH! Шоуто на 22 февруари ще е наистина разтърсващо – с невероятни светлинни и сценични ефекти, страхотен лайнъп и любими хитове!

Ограничено количество билети за концерта на FIVE FINGER DEATH PUNCH все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Actualno.com

Етикети:

Двама полски алпинисти загинаха в Татрите
Двама полски алпинисти загинаха в Татрите

Двама млади полски алпинисти са загинали в словашките високи Татри, пометени от силни ветрове и сняг, съобщава словашкият екип на планински спасители...