PALAYE ROYALE с първи концерт в София на 7 март 2023

3510
PALAYE ROYALE с първи концерт в София на 7 март 2023
Снимка: Loud Concerts

Арт-рок триото PALAYE ROYALE, с право провъзгласено за „Най-горещата банда на 2018-та“ от британската музикална преса, предстои за пръв път да гостува в София. Изявата им на 7 март догодина в клуб Joy Station се организира от Loud Concerts, а феновете на групата у нас със сигурност ще се насладят на невероятно шоу. Всеки, докоснал се до творчеството на бандата, е наясно с техните вдъхновения, почерпени от киното и философията, които приковават вниманието на публиката при живите им изпълнения. PALAYE ROYALE ще доведат и специален съпорт – младите британци YONAKA.

Билетите за концерта на PALAYE ROYALE на 7 март догодина влизат в продажба от следващата сряда, 10 август, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

PALAYE ROYALE се състои от отрасналите в Лас Вегас братя Remington Leith (вокал), Sebastian Danzig (китара/орган) и Emerson Barrett (ударни), които през 2011 година се преместват да живеят и творят в Лос Анджелис. Статртът със свиренето по мазeта и пътуването с майчиния Кадилак са само моментен щрих в шеметната кариера на триото, което от съпорт банда по турнета скача директно по кориците на издания като Rock Sound и Alternative Press. Парчетата им “Morning Light,” “Mr. Doctor Man,” “Get Higher,” “Don’t Feel Quite Right,” и “Ma Chérie” събират за кратко време над 30 милиона гледания в YouTube, а впоследствие нарастват и над половин милион. Албумът Boom Boom Room (Side A) през 2016 година проправя пътя на следващата тава Boom Boom Room (Side B) от 2018 г., от която е и убийственият сингъл “You’ll Be Fine.”

Трудното им за определяне скандално рокендрол звучене и размазващите изпълнения на живо спечелват на PALAYE ROYALE легиони от обсебени фенове. Триото без проблеми разпродава първото си самостоятелно турне в Европа преди издаването на третата си продукция „The Bastards“ през 2020 година, а култовият статус на бандата продължава главоломно да расте.

През май излезе видеото към сингъла „Broken“, който е част от предстоящия да бъде издаден по-късно през тази година четвърти студиен албум, озаглавен „Fever Dream”.

Както Sebastian отбелязва: „PALAYE ROYALE е едно невероятно пътуващо забавление“. Така че... не пропускайте визитата на триото на 7 март 2023 година в клуб Joy Station.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

От Ню Йорк в София: съвременната Кармен Клементин Марген в София на 31 май по покана на Соня Йончева

P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"

Емели Санде - безнадеждният романтик

Група ALI: Правим музика, която да изпълва душата

Започна грандиозният фестивал Coachella 2024: Кои бяха звездите в първия уикенд (ВИДЕО)

Концертът Led Zeppelin Symphonic в София се отлага за септември

Midalidare Rock in the Wine Valley 2024: Ясни са всички групи за голямата сцена

SOLAR буди нощна София с CAMELPHAT на 7 юни

hug or handshake представят най-новия си сингъл "Waiting Till September" (ВИДЕО)

Джак Саворети за първи път в София - 23 септември 2024 г. в Зала 3 на НДК

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика