Подгряваме с Roller Bounce Party за първото издание на вечерта NightLive на 20-ти февруари!

24532
Подгряваме с Roller Bounce Party за първото издание на вечерта NightLive на 20-ти февруари!

Специалното Roller Bounce диско-соул събитие с ролкови кънки ще се състои като пре-парти на първото издание на концептуалната поредица NightLive Series, която ще представи цяла нощ микс от  чуждестранни  и родни лайв изпълнения, стартираща този петък, 20-ти февруари, в Студио „Орфей“ (ул. Самоков 60).

Roller Bounce партито ще започне в 20:00 ч. и ще приключи малко преди 22.30 ч. с вход свободен за тези, които си донесат и подкарат своите ролкови кънки, лонг бордове и др.

Roller Bounce сa група млади хора, които обичат ролковите кънки, обичат фънк и соул музиката, и обичат да танцуват.  Уникални партита, на които в ритъма на 70-те можеш да се забавляваш, обул своите ролкови кънки. Всеки дошъл за партито на ролкови кънки между 20:00 и 22:30 ч. ще има на разположение площ от 300 м2, която е идеална за каране и танци. Освен това всеки фен на кънките ще може да остане за вълнуващитe живи изпълнения на Moonlight Breakfast и GRiZ без да заплаща вход!

EventEase представя първото издание на новата поредица събития NightLive - от 20 февруари

В нощния живот на София започва нещо ново и вълнуващо. NightLive ще e поредица от концептуални вечери, която ще предложи на жадните за ...

За музиката нa Roller Bounce партито ще се погрижи отново невероятният Ramsey Hercules (Boogie.FM), който няма да ви остави неподвижни дори за секунда. Ветеранът зад пулта (Ramsey, Данте или просто Бирата миксира музика още от 1993 г.) ще подгрее и Moonlight Breakfast, селектирайки преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета с уникални свежи импровизации на саксофон на живо.

След него на сцената ще се качат вълшебниците от Moonlight Breakfast, които ще сгреят обстановката с електро-суинг и соул звуци от лятото. Вторият специален гост за NightLive – GriZ ще излезе след това със своя магически саксофон, с който ще ви отнесе със завладяващото си електро-соул и глич звучене.

За да завърши подобаващо тази неповторима по рода си музикална вечер, в Студио „Орфей“ ще се появят и небезивестният DJ SAVA заедно с момчето на барабаните Danny Boy, които ще останат с вас до сутирнта!

Билетите „Ранно Пиле“ на цена от 15 лв. могат да бъдат закупени само от магазин “Яко” /ул. Граф Игнатиев 43 или с резервация на 0886 333367/, а стандартните и онлайн билети можете да намерите в мрежата на Eventim.bg /магазини Гермонос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1 и др/ на цена от 20 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com