Последни подробности за концерта на Dubioza Kolektiv в Арена Армеец

10221
Последни подробности за концерта на Dubioza Kolektiv в Арена Армеец
Снимка: Liveprom

Босненската банда Дубиоза Колектив е на път да разпродаде Арена Армеец. Остава ден до концерта им в София и само близо 1000 броя билети, налични в мрежата на Eventim.bg. Организаторите от клуб Строежа препоръчват възможно най-бързото закупуване, както и по-ранното влизане в залата, за да се осигури максимален комфорт. Билетите за Ниво Терен са напълно изчерпани от седмици. На 27 октомври, този петък, вратите на залата отварят в 18:30 ч., а близо едночасовият сет на специалните гости от Asian Dub Foundation стартира от 20:00 ч. Хедлайнерите на вечерта ще излязат на сцената в 21:15 ч. и ще се задържат там цели два часа. Проектът се осъществява с подкрепата на Captain Morgan и Tuborg.

За по-удобното и бързо влизане и настаняване в залата са предвидени 16 отделни коридора, водещи към основните входове за двете отделни зони – Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (сектори А, В и С - седящи). За цялостната продукция по реализирането на събитието са ангажирани над 300 служители, чиято основна цел е безпрепятственото и успешно провеждане на концерта. На терена ще бъде изградена рампа за хора в неравностойно положение, придвижващи се с колички. Подробна полезна информация, инструкции и препоръки можете да откриете ТУК!

След края на лайв-програмата са предвидени две официални афтър-партита, на които ще бъдат поканени музикантите от участващите групи – в клубовете Строежа и Терминал 1. Стартът им е малко след единадесет.

Междувременно, Dubioza Kolektiv стартира стратегическо международно партньорство с Viber. В допълнение към стикерите, които могат да бъдат свалени и на кирилица на български, бандата ще представи за първи път Viber Bot за региона, чрез който всички последователи на Вайбър ще могат да участват в игри с награди и да спечелят билети за концерти в своята страна. Така например техните фенове у нас ще имат възможността да спечелят билети чрез Вайбър за големия концерт в София на 27 октомври. Също така е интересно да се отбележи, че последователите на Dubioza Kolektiv ще имат възможността да поддържат връзка с любимата си група чрез публичен чат.

ASIAN DUB FOUNDATION свирят преди Dubioza Kolektiv в Арена Армеец

ASIAN DUB FOUNDATION ще бъдат специални гости на вече обявения за тази есен концерт на DUBIOZA KOLEKTIV в София. Те ще изнесат близо ед...

Малкото останали билети могат да бъдат открити на касите на верига бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, клуб Строежа, клуб Терминал 1, клуб Маймунарника, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, щанд EVENTIM - ул. "6-ти септември", щанд EVENTIM - The Mall, както и онлайн през сайта на компанията.

Линк към събитието във Фейсбук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com