SOFIA ROCKS гостува на ROCK IT

37834
SOFIA ROCKS гостува на ROCK IT

До 6-ти юли има малко повече от месец и SOFIA ROCKS ще се погрижи юни да бъде доволно запълнен с подгряващи събития, които да поддържат настроението преди стадион „Академик“. През юни софийското рок заведение ROCK IT става домакин на 4 събития. Музиката, разбира се, отново ще бъде специално избрана и гравитираща около 30 SECONDS TO MARS, THE OFFSPRING, SKILLET, MANDO DIAO, ALCEST и OSSY.

Маратонът стартира на 4-ти юни, когато ще акцентираме върху всички банди от SOFIA ROCKS 2014, след което историята ще се повтаря всеки четвъртък до края на месеца. На 11-ти - нощта ще е посветена единствено на хедлайнърите THE OFFSPRING, за да се присетим за невероятната поп-пънк енергия на бандата и бунтарския й дух. На 19-ти DJ Краси Москов и DJ Тони ще стартират в тандем “The Best of Sofia Rocks (official warm-up party)“, съчетано с горещи танци на пилон от момичетата на Sonya Pole Studio. На 26-ти юни българската банда BETTER THAN GREY ще направи лайф с кавъри на THE OFFSPRING и други съвременни пънк банди.

Sofia Rocks на турне

Броени седмици преди SOFIA ROCKS 2014, когато на една сцена ще се качат 30 SECONDS TO MARS, THE OFFSPRING, SKILLET, MANDO DIAO, ALCEST ...

Но това не е всичко! Освен с музика на бандите от тазгодишния лайн-ъп, от всяко събитие двама щастливци ще си тръгват с билет за невероятното шоу на 6 юли. Очакваме ви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com