Специално мултимедийно шоу за последния концерт на Хосе Карерас

9714
Специално мултимедийно шоу за последния концерт на Хосе Карерас

Хосе Карерас е решил да се сбогува с почитателите си у нас по възможно най-грандиозния начин! За прощалния концерт на великия тенор, който ще се проведе на 3 декември, на сцената на зала 1 на НДК ще бъде инсталиран огромен LED-екран, на който ще се прожектира специално разработена мултимедия.

Хосе Карерас ще пее с оркестъра на Любка Биаджони

Оркестърът на Любка Биаджони “София Симфоникс Оркестра” ще партнира на великия тенор Хосе Карерас на предстоящия му концерт...

Освен множеството изненади, които са подготвени за публиката, Маестро Карерас за първи път ще покаже огромна част от личния си архив, който е събрал снимки, документи и артефакти от началото на кариерата му до сега. Всяко едно изпълнение ще бъде като “потапяне” в личния свят на легендата – в моменти както на радост, така и на тъга. Неслучайно прощалното турне на единия от “Тримата тенори” е озаглавено “A Life In Music”. Ще прозвучат както най-известните оперни арии, така и безупречна селекция от евъргрийни и неостаряващи класики.

Специално разработените за повода дизайн на сцената и светлинно шоу ще допълват и подсилват изживяването. Самият Карерас вече сподели, че няма търпение да се завърне в София, защото пази специални спомени за родината ни, а някои от най-близките му приятели са българи.

Прощалният концерт на Маестро Хосе Карерас в София ще се състои на 3 декември в Зала 1 на НДК. Билетите за концерта са на цени от 80 до 200 лв и вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и на касите на НДК. Организатори на събитието са Жокер медиа и Moko Solution.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com