YALTA CLUB закрива силния сезон с Nicole Moudaber и Adriatique

2796
YALTA CLUB закрива силния сезон с Nicole Moudaber и Adriatique
Снимка: KeyCom

След поредния силен сезон с гостуванията на най-добрите утвърдени и нови имена като Victor Calderone, Guy J&Guy Mantzur, wAFF и Richy Ahmed, YALTA CLUB закрива сезона в Room 1 с дълъг уикенд и удължените сетовете на артисти, които обичат да свирят пред българска публика. Първата вечер на юни e за Nicole Moudaber и DIASS, а втората - за Adriatique и Liubo Ursiny.

Завръщането на Nicole Moudaber в страната е очакван завършек на сезон, който редува новите имена на сцената с едни от най-добрите и популярни артисти в електронната музика през последните години. Родената в Нигерия диджейка, промоутър и продуцент Moudaber се чувства добре както в двете зали на Yalta Club, така и на големи фестивали като Glastonbury, Electric Daisy Carnival, Coachella и разбира се – Solar Summer. Непринуденото поведение на Nicole зад пулта, харизматична личност и внимание само и единствено върху представянето на мелодично, дълбоко, динамично и многопластово техно и я нареждат не само в авангарда на най-добрите диджеи в света и предпочитани имена на българската публика, но и сред най-успешните продуценти с издания за лейбълите на Carl Cox (Intec), Adam Beyer (Drumcode) и Jamie Jones (Hot Creations).

Първото гостуване на дуото Adriatique в края на миналата година бе достатъчно диво и добре прието, за да провокира YALTA CLUB да го ангажира за последното парти за сезона в Room 1. Швейцарското комбо на Adrian S. и Adrian S. (няма грешка, и двата носят едно и също име) развива своята продуцентска и диджейска кариера вече десетилетие с умението си да интерпретират очевидните си вдъхновения от чикагската хаус сцена, детройтското техно и най-добрите примери от европейската електронна музика в балансиран танцувален звук, който градира своя ритъм и настроение в продължение на много часове (оттам и желанието да ги видим за нов удължен сет) и владее съзнанието и краката на публиката както на по-лежерни оpen-air събития, така и в познатата клубна атмосфера и саунд система на Room 1. Записите за лейбъли като Culprit, Wolf&Lamb и Cityfox и прогресивния селекторски подход към избор на мелодии ги прави едни от най-интересните музикални артисти, които можем да видим на 2 юни в голямата зала на YALTA CLUB.

За 2 юни YALTA CLUB все още предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com

Билети за закриването могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лева за 1 и 2 юни.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Иво Димчев на най-големия фестивал в Словакия заедно с Queens of the Stone Age и още звезди

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в "Арена София" (СНИМКИ)

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън записаха обща песен (ВИДЕО)

Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на Капана Фест в Пловдив

Приключенията на Нотичка - в търсене на истинския Моцарт в неговите най-известни композиции

Българите Caliberty ще подгряват Брус Дикинсън на 16 юли в София

От Ню Йорк в София: съвременната Кармен Клементин Марген в София на 31 май по покана на Соня Йончева

P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com