В горелия цех край Несебър не е открита запалителна течност

14249
В горелия цех край Несебър не е открита запалителна течност
Снимка: БГНЕС


Бившият цех по роботика по пътя между Равда и Несебър се подпали снощи. Складовете се простират на десетки декари земя между Равда и Несебър.

Извършените полицейски действия са показали, че в бившия завод "Роботика" са се съхранявали над 20 тона гранули и други материали за производство на пластмаса. В складовете не е имало ел. захранване, тъй като обектът не функционирал и част от машините и съоръженията в него били разпродадени.

Пожар в ТЕЦ Гълъбово, няма пострадали и замърсяване

Пожар в американската топлоцентрала "AES Гълъбово" изправи на нокти хората в старозагорско рано тази сутрин. Няма пострадали и замърсяв...

Бившият завод е собственост на международна компания с представител за България 55 годишен израелски гражданин, който към момента на инцидента не се е намирал в страната. Имотът / с обща площ 13,847 дка./ е охраняван от жива охрана, като е обезопасен с масивна ограда, обяснява МВР-Бургас.

При извършения повторен оглед на мястото на пожара от следствено – оперативна група при Райнно управление „Полиция” – Несебър не са установени данни за умишлен палеж. Няма иззети стопилки или парцали с петролни продукти.

По образуваното досъдебно производство се работи по няколко версии, сред които пожар вследствие на случайно събитие, застрахователна измама или умишлен палеж.

При извършените замервания от екипи на РИОСВ – Бургас по време на пожара в три точки в Несебър, Равда и на 80 м. от местопроизшествието, завишени стойности по измерените показатели не са установени.

Пожар отне живота на двама души в Париж

Пожар отне живота на двама души рано тази сутрин в Париж. Други десет са ранени, един от които тежко, предаде АФП. Огънят избухнал в 7-...

Работата по случая продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com