Дядо Коледа гостува в детско отделение в МБАЛ „Централ Хоспитал“

8760
Дядо Коледа гостува в детско отделение в МБАЛ „Централ Хоспитал“

Малчуганите от детско отделение в МБАЛ „Централ Хоспитал“ ще посрещнат дядо Коледа на 15 декември, понеделник, в 10,30 ч. Той ще им донесе с пълен чувал с подаръци и много лакомства.

Малките пациентчета ще разкажат на Добрия Старец колко са били послушни през цялата година и ще изнесат част от своя репертоар от песни и стихчета, които са научили.

Национален шампионат по ММА ще се проведе в Пловдив на 13 декември

Националният шампионат по ММА за аматьори, организиран от Българската федерация по ММА /БФММА/ събира състезатели, родители и фенове на...

Изненадите за децата са осигурени от собствениците на частната болница, както и от Израелско-Българския институт, чието име нашумя с огромния брой благотворителни кампании, проведени през последните 3 месеца на 2014-а. В  зимните месеци по инициатива на неправителствената организация всеки петък се раздава топла храна. Тя е продължение на стартиралата септември в помощ на пострадалите от наводненията в Мизия кампания „Топло сърце“.

Детското отделение на МБАЛ „Централ хоспитал“ е най-новото звено и бе открито преди два месеца. То осигурява 24-часово обслужване на малките пациенти. Тук се лекуват случаи от цялата детска патология – чревни инфекции, хранителни интоксикации, ротавируси, алергии, дихателни заболявания – ларингити, бронхопневмонии, както и язви, гастрити и др. Постъпват и пациенти с ендокронологични проблеми. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив