Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми

11425
Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми

Процедури на двойка с репродуктивни проблеми дари на сдружение „Зачатие“ най-новият ин витро център у нас "New Life". Медицинският управител д-р Добринка Петрова връчи ваучера на представителите на неправителствената организация. Двойката ще бъде излъчена чрез жребий. Екипът на „New Life” избра неслучайно за благотворителната кауза Деня на родилната помощ и Бабинден, който отбелязваме по стар стил на 21 януари. По думите на д-р Петрова – „в името на това да помогнем на повече хора да чуят „Мамо, тате – обичам те“.

Средствата за тази кауза бяха събрани на благотворителна коледна изложба, организирана от „New Life” и подкрепена от администрацията и кмета на район „Южен“ в навечерието на Коледа. Преди това, в началото на декември екипът на най-новия ин витро център обяви сред децата от детските градини на територията на района конкурс за детска рисунка на тема "Моето семейство". Над 150 творби бяха предоставени на центъра за благородната кауза.

Празнуваме Бабинден

На 8 януари (или на 21 януари по стар стил) празнуваме Бабинден, в чест на бабата акушерка в селото. Бабинден е един от големите народ...

В присъствието на бъдещи майки, на пациенти на болницата и екипа на „New Life”, пред направените с любов от децата рисунки, д-р Добринка Петрова изми ръцете си според ритуала на Бабинден и пожела добра година. Символичната прогноза за това не закъсня. „Ще има много деца. Момчета!“ - възкликнаха от екипа на „New Life”, след като д-р Петрова разчупи ритуалната пита на много парчета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com