Медицинският университет в Пловдив изпълни проект за дистанционно е-обучение на магистри по обществено здраве

9710
Медицинският университет в Пловдив изпълни проект за дистанционно е-обучение на магистри по обществено здраве
Снимка: Thinkstock/Guliver

Успешно реализиран проект за дистанционно електронно обучение на магистри по обществено здраве ще представи на пресконференция в понеделник, 8 декември, Медицински университет - Пловдив. Изпълнението на проекта е по договор № BG051PO001-4.3.04-0035 – „Създаване на система за ефективно дистанционно електроннобазирано обучение на магистри по обществено здраве”, и се финансира по Оперативна програма  „Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013 г. чрез Европейския социален фонд. 

Изпълнител на проекта е Факултетът по обществено здраве (ФОЗ) на Медицински университет в Пловдив, който единствен предоставя задочна форма на обучение, паралелно с редовния прием на студенти в държавно регулираните специалности. 

Над 1000 души се явиха на изпита по биология в МУ в Пловдив

Три часа и половина продължи изпитът по биология в Медицинския университет в Пловдив днес. На него се явиха 1013 кандидат-студенти, съо...

Проектът е на стойност 707 254.78 лева и беше реализиран в рамките на 2 години. Основната заложена цел беше да се повиши степента на социализация и трудова реализация на кадрите в сферата на общественото здраве, като се създадат условия за професионално самоусъвършенстване и учене през целия живот посредством дистанционни форми на обучение, обясниха от висшето училище. За целта МУ – Пловдив създаде Център за дистанционно обучение, в който да се изучават разработените модули от 64 дисциплини за магистърски програми по обществено здраве.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив