Над 30 двойки по Акробатичен Рокендрол - мерят сили тази събота в Пловдив

98643
Над 30 двойки по Акробатичен Рокендрол - мерят сили тази събота в Пловдив

Българска федерация по акробатичен аокендрол и Клуб по Акробатичен рокендрол „Катерини“, канят феновете на акробатичния рокендрол на Държавното първенство за 2014, което ще се проведе тази събота в гр.Пловдив. Акробатичния Рокендрол сред най-атрактивните и сложни за изпълнение танци, съчетавайки в себе си бързина, динамика, акробатични елементи, прецизност, хореография и артистичност. Над 30 двойки от различни възрасти и класове ще се предствят в Спортната зала на Пловдивски университет /гр.Пловдив, бул.”България-срещу Езиковите гимназии/, а най-малките участници в състезанието ще са на крехката възраст 5 – 6 години. Атрактивното събитие ще започне точно в 14:00ч, а входът е свободен.

Акробатичният рокендрол е един от най-сложните и трудни за изпълнение танцови спортове в света. Състезателите готвят своите хореографии с месеци и имат само 90 секунди, в които да дадат най-доброто от себе си. По-високите класове използват сложни акробатични елементи, които допълнително усложняват танца и го правят още по-зрелищен за зрителите. Тази събота /18 октомври/ в Пловдив, своите умения ще демонстрират най-добрите български двойки от всички възрасти в класовете: „Соло”, „Мини Деца”, „Деца”, „Юноши”, „C”, „B”, „Формации”. Победителите ще носят титлата Републикански Шампиони за 2014.

Размразяват скоро строежа на спортната зала в Пловдив?

Строежът на Спортната зала в Пловдив може да бъде размразен всеки момент. Още миналия понеделник парите са получени и разплатени със ст...

По време на турнира, за първи път у нас ще има и демонстрация на български състезатели по Boogie Woogie.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив