Пловдив се сдоби с нов голям магазин

19722
Пловдив се сдоби с нов голям магазин

Нов магазин на веригата Лидл отвори врати на бул. „Източен” 33 в Пловдив вчера.

„Това е петият от веригата в града, което показва големия интерес към Лидл на местно ниво. Радваме се, че жителите на Пловдив оценяват високото качество на продуктите и конкурентните цени, на които могат да ги закупят, а ние чрез разрастването на мрежата осигуряваме по-голямо удобство за живущите в различните райони” – споделят от Лидл България. 

Пловдив с международна награда за "Утвърждаване имиджа на България като туристическа дестинация"

Пловдив спечели награда за „Утвърждаване имиджа на България като туристическа дестинация” на международната туристическа бо...

По традиция, специално за откриването на новия Лидл, посетителите ще могат да се възползват от атрактивни промоции с намаления до 50 % на избрани продукти. На място ще могат да закупят на ниски цени както хранителни продукти, така и домакински уреди, дрехи и др.  Промоциите са валидни от 23.02. до 01.03., като в този период ще важат и актуалните промоции на веригата за цялата страна. 

В началото на петата си годишнина от стъпването на Лидл в България веригата вече има 76 магазина в 40 града. Всеки нов магазин разкрива между 15 и 25 работни места, като към момента служителите на компанията в цялата страна са над 1500, а марката Лидл се е превърна в символ на качество, надеждност и индивидуалност в сектора, за което тази година спечели и отличието Superbrands.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com