Полицаи от област Пловдив с награди за заслуги през годината

5466
Полицаи от област Пловдив с награди за заслуги през годината
Снимка: МВР

За професионалния си празник - 8-ми ноември служители на ОДМВР - Пловдив получиха високи отличия за постигнати резултати от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски. Връчени им бяха награди за професионализма и образцовото изпълнение на служебните си задължения. Полицаите пресякоха и осуетиха контрабандна дейност с акцизни стоки и в изключително кратки срокове разкриха извършителите на тежки престъпления против личността.

За изключителен принос при изпълнение на служебния си дълг и активно противодействие на престъпления, свързани с придобиване, държане, разпространение и производство на стоки без бандерол са отличени служители на районните управления в Труд, Стамболийски и Асеновград. Действията на полицаите са доказателство за професионализъм, отговорност, висок морал и воля в ежедневната им работа, а резултатите от нея - гарант за спокойствието на жителите на област Пловдив, посочват от ОДМВР в областния град.

Полицаите ще протестират навръх празника си

Служители в МВР излизат на протест навръх празника им – 8 ноември, предаде репортер на БГНЕС. Демонстрацията ще се проведе от 13:...

За проявена инициативност и постигнати високи резултати - пресечен опит да бъдат укрити предмети, множество материали, машини и агрегати, както и технически съоръжения за производство на тютюневи изделия - с предметна награда огнестрелно оръжие е отличен младши експерт Димитър Павлов. Той е полицейски инспектор в група „Охранителна полиция“ към РУ - Труд. Колегите му от участъка - младши експерт Петър Тошев – младши разузнавач (издирване) в група „Криминална полиция“ и младши експерт Христо Найденов – младши полицейски инспектор в група „Охранителна полиция“ са наградени с „Обявяване на благодарност“ с индивидуална парична сума. С индивидуални парични награди „Обявяване на благодарност“ са отличени и двама служители в група „Охранителна полиция на РУ - Стамболийски - инспектор Иван Пампов и младши инспектор Илия Кирев, който е старши полицай, водач на патрулен автомобил.

С министерска заповед за конкретен принос при изпълнение на служебните задължения и действия по разкриване и предотвратяване на престъпления с акцизни стоки без бандерол са наградени и двама служители на РУ - Асеновград. По повод 8-ми ноември с парична сума и „Обявяване на благодарност“ са удостоени полицейски инспектори от участъка в Садово - инспектор Димитър Колев и младши инспектор Васил Михайлов. В хода на специализирана операция на 11-ти октомври униформените откриха близо 2 и половина тона контрабанден тютюн, укриван в стопанска постройка в село Катуница.

За съществен принос, проявена инициативност и постигнати високи резултати при изпълнението на конкретни професионални задачи свързани с разкриване и документиране на престъпления против личността с предметна награда огнестрелно оръжие е отличен и началникът на РУ - Хисаря главен инспектор Пламен Арабски. Старши инспектор Венцислав Акалийски – началник група "Криминална полиция" - и началника на участъка в Калояново - Радослав Генов са с обявена благодарност и парична награда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛОВДИВ:

Кметът на Пловдив глобен за мръсния въздух, предстои дело в Страсбург

Кална вода тече от чешмите на хората в Брестовица

Кметът на Пловдив се срещна с децата от „Арт Войс Център“

Изготвят Пътна карта на сроковете на ремонтите около „Модър-Царевец“ в Пловдив

Стотици мъртви риби изплуваха в Гребната база в Пловдив (ВИДЕО)

Шофьор остана без книжка, а "паяк" без номера: Проверката показа кой е прав

Суша: Олимпийският гребен канал в Пловдив не може да се напълни

Моторист е в тежко състояние след катастрофа в Пловдивско

Шофьор остана без книжка, а "паяк" без номера - отмъщение на служител на ДАИ

Пожарната на крак заради изтичане на газ в Пловдив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com