Ремонти променят маршрута на 2 автобусни линии в Пловдив

10576
Ремонти променят маршрута на 2 автобусни линии в Пловдив
Снимка: БГНЕС

За времето от 21.07.2014 г до 01.09.2014 г. се затваря за движение  ул. „Огражден” в участъка от бул.”Дунав” до ул.”Стефан и Обрейко Обрейкови” в Пловдив за извършване на строително-монтажни дейности, информират от Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Товарен бус се блъсна в рейс от градския транспорт в Пловдив

Пореден инцидент с градския транспорт в Пловдив. Товарен бус се е врязал в пътнически автобус по линия 36 на спирката на Сточна гара в...

Маршрутът на автобусите по автобусна линия № 16 се променя както следва:

Посока: Бул.”Александър Стамболийски”- кв.”Гагарин”.

Бул. „Дунав”, спирка №321 –  ЦДГ "Весела", спирка №322 – бул. „Дунав” №150, Направо по бул.”Дунав”, надясно по ул.”Барикадите”, спиране на западното платно на ул.”Барикадите” в отсечката между бул.”Дунав” и ул.”Милеви скали”- кв. Гагарин - последна;

В обратна посока: Тръгване от последна спирка в кв.”Гагарин” -  западното платно на ул.”Барикадите” в отсечката между бул.”Дунав” и ул.”Милеви скали и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Междувременно се затваря за движение ул.”Братя Бъкстон” в участъка от ул.”Скопие” до бул.”Никола Вапцаров”за времето от 22.07.2014 г. до 22.08.2014 г., във връзка с извършване на строително-монтажни работи, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“ в Пловдив.

Градският транспорт в Пловдив ще се движи с делнично разписание на Задушница

Градските автобуси в Пловдив ще се движат с делнично разписание на Задушница, съобщи Агенция Фокус. С цел осигуряване на нормалното тр...

В тази връзка маршрутът  на  автобусите  по автобусна линия  № 11 се променя, както следва:

Посока: Биомашиностроене-Митница.

Ул.”Охрид” – спирка № 275, наляво по ул.”Скопие”- спирка №276–ул. ”Скопие”, спирка №379 – НАП, надясно по ул.”Индустриална”,  десен по бул.”Никола Вапцаров” – спирка № 67-срущу Втора градска болница и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.”Кукленско шосе”- спирка №285 – завод „Рекорд”, ляв завой по ул. „Индустриална”, спирка  № 286 – с/у „Метални конструкции”, ляв завой по бул. „Ал. Стамболийски”, спирка №287 – срещу строителен хипермаркет „Рила”, десен завой по ул.„Пере Тошев” , спирка №288 – срещу ОДЛОЗ, десен завой по бул.„Никола  Вапцаров”- спирка №61 – ІІ градска болница, спирка №62 „зала”Олимпиада”, наляво по  ул.”Индустриална”, наляво по ул.”Скопие”- спирка № 290 – ПГ „Механотехникум”,  надясно   по  ул.”Пере Тошев”- спирка №378  и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив