X
 
 

Унищожиха напълно барбекю в пловдивския парк "Лаута"

2109 0
Унищожиха напълно барбекю в пловдивския парк "Лаута"
Снимка: Actualno.com / Община Пловдив
Неизвестни разрушиха напълно едно от барбекютата в парк „Лаута“. Предполага се, че вандалският акт е извършен късно през нощта снощи.

„Възмутен съм от поредния вандалски акт. Тези хора с лекота рушат изграденото с много труд, усилия и средства. Без да се замислят те отнемат придобивките на съвестните данъкоплатци”, коментира кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров, който лично провери щетите на място. Той уточни, че предстои да бъдат прегледани записите от камерите в парка. Костадин Димитров апелира към гражданите да проявяват нетърпимост и да сигнализират компетентните органи, ако станат свидетели на подобен род деяния. Кметът на „Тракия” бе категоричен, че разрушеното барбекю отново ще бъде изградено.

Траки, гладиатори, викинги и кръстоносци в парк "Лаута" в Пловдив (СНИМКИ)

Интересна гледка представлява най- големият парк в Пловдив днес и утре- в Лаута се провежда фестивалът "Пловдив- древен и вечен", а осн...

Това не е първият подобен случай в парк „Лаута“. Преди две години всички барбекюта в зоната станаха обект на атака, като освен, че бяха разрушени, върху тях имаше и надписи със спрей "Месото е жестокост" и "Месото носи болка".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители