X
 
 

АБВ и БСП не се разбраха за общ кандидат-кмет за Перник

2702 3
photo of АБВ и БСП не се разбраха за общ кандидат-кмет за Перник
Снимка: Пресцентър на АБВ
БСП - Перник внезапно са се оттеглили от разговори за сформиране на лява коалиция в града. И то независимо, че диалогът е бил конструктивен, заявяват от АБВ в съобщение до медиите.

В него се казва, че са проведени серия от разговори за сформиране на коалиция за предстоящите местни избори, като се посочва, че поканата е била на областното ръководството на БСП в Перник, както и че то я е оттеглило.

Съдът не се впечатли от БСП и отказа да им даде "Коалиция за България"

Жалбата на БСП относно марката "Коалиция за България" е оставена без разглеждане от Върховния административен съд (ВАС), става ясно от ...

"Очевидно, с нежеланието си за формиране на широка лява коалиция, БСП-Перник обслужва интересите на ГЕРБ и други, зад което стои политическа, икономическа и финансова мотивация', заявяват от АБВ и декларират, че като истинска алтернатива за бъдещето на Перник ще се явят убедително на изборите на 26 октомври.

Подобно развитие между двете леви партии има и в Димитровград, където от АБВ ще подкрепят кандидатурата на Иван Евлогиев, издигнат от местна коалиция "Димитровград завинаги".

И тук е имало разговори със социалистите. Коалицията "Димитровград завинаги" призова БСП, ако действително иска да свали ГЕРБ от власт, да преосмисли решението си и да подкрепи Иван Евлогиев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ВИСШИСТ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ , ЗА ДА УГОВОРИ НЯКАКВА ИГРА ЗНАЧИ Е В БЕДА. УЧЕН ДА ТЕ ЗАЩИТИ ОТ "СЕЛСКИТЕ ЧЕРТИ" И "ГРАДСКИТЕ МЕЧТИ" ЗНАЧИ , ЧЕ ГРЕШИ, ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА Е ПЛАНЕТНАТА МЕЧТА.
  • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША. ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Абе първанов жив лие?
missing image
Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)

Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова...