Арогантен Трифонов: Президентът предизвика Филип да скъса снимката му

4979
Арогантен Трифонов: Президентът предизвика Филип да скъса снимката му
Снимка: БГНЕС

Преди 3 години гориха снимката на Орешарски пред парламента, защо нямаше такъв ефект в обществото. Това попита изключително раздразнено телевизионният водещ Слави Трифонов в коментар за действията на неговия сценарист Филип Станев, който скъса снимката на президента Росен Плевнелиев в ефир.

"Какво толкова е станало, нищо не е станало. Нищо неморално или незаконно", заяви шоуменът в предаването "120 минути" на bTV. Попитан дали е наясно с реакциите на хората за случилото се, той отвърна с въпрос: "Това ли е най-важното?"

Плевнелиев даде на Конституционния съд три от въпросите на референдума на Слави

Президентът Росен Плевнелиев отправи искане до Конституционния съд да се произнесе за съответствие с Конституцията на три от въпросите ...

По думите му той не е знаел какво ще направи сценаристът му предварително и не е съгласен с него, но защитава правото му да постъпи така.

"Измества се въпросът. Президентът е изключително слаб и предизвика Филип с това, че даде въпросите на Конституционния съд. Късането на снимката бе твърде емоционално, но е право на Филип. Явно дебатът за свободата на словото не е бил успешен", каза още Трифонов, който се държеше подчертано арогантно спрямо водещия Светослав Иванов и се опитваше да иронизира въпросите му.

Запитан дали ще се извини на президента, водещият каза, че няма за какво да се извинява.

За пореден път Трифонов отказа да отговори директно на въпроса дали смята да влезе в политиката. "Договорът ми с bTV изтича на 1 септември. След това ще направя каквото се налага, ще се погрижа за хората от екипа ми съобразно обстоятелствата", заяви той. Все пак подчерта, че няма да се кандидатира за президент.

Слави се извини на Светльо Витков

Телевизионният водещ Слави Трифонов се извини в ефир на Светльо Витков за това, че го обвини, че е използвал парите от държавната субси...

"Гордея се най-много с екипа си. И да, искам някой ден да се оженя", отговори и на няколко по-лични въпроса Трифонов.

Пробвах се да живея в чужбина и установих, че няма да мога. Родината е мястото, където се чувстваш смислен, където се чувстваш логично. За нищо на света не бих се махнал. България ми дава възможност да се чувствам достоен човек", каза още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика