Бареков дава срок до Нова година на всички в парламента да се откажат от субсидиите си

23107
Бареков дава срок до Нова година на всички в парламента да се откажат от субсидиите си
Снимка: БГНЕС

Поредна доза обещания и предупреждения към политическото статукво отправи лидерът на "България без цензура" Николай Бареков при откриването на офис на партията си в София.

Давам срок до Нова година на политическите партии, за да се откажат от субсидиите си. Не е възмoжно аз да инвестирам последните си пари, а срещу нас да излязат крадливи партии със 100 милиона, каза Бареков, цитиран от БГНЕС

"Ще възбудя наказателно преследване срещу 4-те партии в парламента, защото те търгуват с влияние, гласувайки си субсидия, с която развиват антинародна дейност", добави Бареков. Според лидера на движение "България без цензура", всички партии, които са заявили, че ще се откажат от субсидиите си, след това тихомълком са продължили да си ги гласуват и получават в парламента.

Бареков заяви, че ще продължи да прави разследвания за проверка на имуществото на партийните лидери, както и техните взаимовръзки с олигархията. "Вече сме тук. Стъпили сме стабилно в стoлицата. Това е третият ни офис в страната. Първият е във Варна, а вторият – в Пловдив, а този в Шумен е почти готов. В централата ни в София ще работят около 50 души, но тя ще се ползва от другите движения, с които си сътрудничим", уточни Бареков.

Според Бареков управлението на ГЕРБ е останало без ревизия, а въпросът "Кой?" е фундаментално важен при БСП и ДПС. "БСП и ДПС имаха шанса да направят социална и икономическа политика, но се провалиха с това. Искаме избори през май и ще издигнем най-добрите кандидатури", категоричен е лидерът на движение "България без цензура".

На освещаването стана ясно, че организационният секретар на СДС Любен Точков ще работи вече в движение "България без цензура".

Реформаторският блок в Пловдив: Бареков лъже

В открито писмо до медиите лидерите на партии от Реформаторския блок в Пловдив изразяват възмущението си от "поредната манипулация на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com