Бареков покани на дебат Станишев, Борисов и Местан

23565
Бареков покани на дебат Станишев, Борисов и Местан

Официално каня лидерите на старите политически партии Сергей Станишев, Бойко Борисов и Лютви Местан на "Лидерски дебат за развитието на България". Предлагам този дебат да не е в София, а в някой от регионите в страната. Местата и датите, които предлагам са: Добрич на 22 април, Харманли на 27 април, Видин на 8 май или Смолян на 15 май.

Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

Според него българите заслужават да чуят каква е визията на председателите на най-големите политически партии за развитието на образованието, здравеопазването и икономиката.

"Нека Станишев, Борисов и Местан отговорят дали подкрепят предложението на Коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден за увеличение с 1 % на бюджета за образование, здравеопазване и социални дейности. Нека също така разискваме идеята на ББЦ за въвеждане на безплатно здравеопазване и лекарства за децата, майките и пенсионерите. Важно е българите да узнаят каква е позицията на партиите за изравняването на стандарта на българските региони със София, защото по настоящем хората от страната плащат еднакви данъци със столичани, но получават три пъти по-лошо качество на инфраструктурата и публичните услуги", заяви политикът и журналист.

"В готовност съм заедно с уважаемите трима лидери да определим точния регламент на дебата, който да бъде открит за всички медии", каза още Бареков.

Той смята, че този дебат ще е полезен за информирания избор на българските избиратели, които се надяват евроизборите да са врата към предсрочни парламентарни избори. "Мълчаливото несъгласие, на който и да е от председателите, ще приема като абдикация от битката на идеи в полза на самоцелната битка за власт и запазването на статуквото", подчерта Бареков.

Бареков предлага Джамбазки за втори в листата на ББЦ

Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в листата за евроизборите на коалицията "Бъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика