X
 
 

Бареков покани на дебат Станишев, Борисов и Местан

Официално каня лидерите на старите политически партии Сергей Станишев, Бойко Борисов и Лютви Местан на "Лидерски дебат за развитието на България". Предлагам този дебат да не е в София, а в някой от регионите в страната. Местата и датите, които предлагам са: Добрич на 22 април, Харманли на 27 април, Видин на 8 май или Смолян на 15 май.

Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

Според него българите заслужават да чуят каква е визията на председателите на най-големите политически партии за развитието на образованието, здравеопазването и икономиката.

"Нека Станишев, Борисов и Местан отговорят дали подкрепят предложението на Коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден за увеличение с 1 % на бюджета за образование, здравеопазване и социални дейности. Нека също така разискваме идеята на ББЦ за въвеждане на безплатно здравеопазване и лекарства за децата, майките и пенсионерите. Важно е българите да узнаят каква е позицията на партиите за изравняването на стандарта на българските региони със София, защото по настоящем хората от страната плащат еднакви данъци със столичани, но получават три пъти по-лошо качество на инфраструктурата и публичните услуги", заяви политикът и журналист.

"В готовност съм заедно с уважаемите трима лидери да определим точния регламент на дебата, който да бъде открит за всички медии", каза още Бареков.

Той смята, че този дебат ще е полезен за информирания избор на българските избиратели, които се надяват евроизборите да са врата към предсрочни парламентарни избори. "Мълчаливото несъгласие, на който и да е от председателите, ще приема като абдикация от битката на идеи в полза на самоцелната битка за власт и запазването на статуквото", подчерта Бареков.

Бареков предлага Джамбазки за втори в листата на ББЦ

Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в листата за евроизборите на коалицията "Бъ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 14 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Не знам ,какво разстройство има Б.Б. ,но бюфтека е пълен ши.... к !!!
 • Анонимен 13 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Капут ага, спечели едни избори, пък тогава се брой за фактор в политиката. И ако в опорните ти точки не е записано, знай, че в България има около 300 партии. Ти сигурно можеш да броиш само до 4, но партиите са много повече. Ако някой иска да се научи да духа дудука, може би ще поиска съвет от кухоглав дебил с комплекс за малоценност като теб, но иначе не се хаби да ни даваш насоки в живота.
 • MmM 12 MmM преди 5 години Профил на трол?
  Със употребени капути,(кондом),дебати не се правят.
 • Анонимен 11 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Не може едно педалче, дето позира за снимка, като примадона, да ми е идеал за плитик. Няма характер това чалгафонче!!!!
 • Анонимен 10 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Ще ги учи да свирят на дудук! На вторите двама ще им свири на дудуците с първия в дует.
 • Боби 9 Боби преди 5 години Профил на трол?
  Много ме съмнява, че ще уважат поканата.
 • Тони 9.1 Тони преди 5 години Профил на трол?
  Трол троли, отзад му влиза!
  : 1 !
 • Виктория 9.2 Виктория преди 5 години Профил на трол?
  То се уважава човек, а Дудука мръсен е изцапан с фекали, та защо му е на човек да се цапа с него?
  : 0 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Чакам дебата на Бареков с Станишев, Волен, Кунева, Пеевски,, с всички лидери на партии, които са се кандидатирали за СЛАДЪК ЖИВОТ.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  хЕЙ, ПРИШЕЛЕЦ, ОБЪРКАЛ СИ ОБСТАНОВКАТА, ДЕБАТ ТРЯБВА ДА ВОДИШ С КАНДИДАТИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ, БОРИСОВ,МЕСТАН И КЪНЕВ СА ЛИДЕРИТЕ, КОИТО ОСТАВАТ ВБЪЛГАРИЯ, ОСТАНАЛИТЕ КАТО ТЕБ И РОСЕН ТЪРСЯТ БЛАГИНКАТА НА ЕВРОПА
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  СТРАХУВА ЛИ ТЕ, ЗАЩО НЕ КАНИШ ПЕЕВСКИ.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Защо искаш да дебатираш с личности, които не са кандидати за предстоящите избори. Нещо си се объркал мойто ненагледно политиче, Изборите са за ЕВРОДЕПУТАТИ,, ще дебатираш с Сер гей, Волен, Пеевски, Йотова, Кунева, в същност дебата ще е между всички пропаднали лидери на партии, ГОЛЯМ ЦИРК ЩЕ Е , НО НИЯ ПЛАЩАМЕ , ДАНО ПЕЕВСКИ ТЕ НАДДУМА СТРАХУВА ЛИ ТЕ.
Нагоре
Последно в Актуално