Бареков се съвзе: Вече на всички е ясно, че КТБ и ДПС не стоят зад ББЦ

37374
Бареков се съвзе: Вече на всички е ясно, че КТБ и ДПС не стоят зад ББЦ
Снимка: БГНЕС

След дни на тотално и нетипично мълчание бившият журналист, бивш телевизионен водещ и все още настоящ политик Николай Бареков отново се появи в публичното пространство.

Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад "България без цензура", каза Бареков в коментар на интервютата на депутата от ДПС Делян Пеевски и на банкера Цветан Василев, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

"Благодаря за това, че и Цветан Василев, след Пеевски, призна че няма нищо общо с мен и, че никога не е участвал с финансиране или с нещо друго в моята партия. Надявам се колегите от медиите, както и тези от "Протестна мрежа" да въздъхнат с облекчение, че най-накрая се намери отговор на въпроса кой не стои зад Бареков – КТБ и ДПС. А за това кой стои зад мен, можете да се обърнете към всички 250 хиляди български граждани, които гласуваха за мен и ме направиха евродепутат", каза Бареков.

"Докато бях в ТВ7, под никаква форма г-н Василев не е бил част от борда на директорите, който е взимал решенията и начело, на който бях аз. Нямам данни, че той е притежавал каквито и да било пакети от акции в телевизията. Това е абсолютен факт", допълни Бареков. И за пореден път удобно пропусна откъде идва финансирането му, след като обеща специална пресконференция по въпроса и половин час преди провеждането ѝ я отмени. Не коментира и защо тогава Василев говори за ТВ7 като за проект, който зависи от банкера.

Бареков се предложи и на Реформаторите

Бъдещето на реформаторите е с "България без цензура" и нашите партньори. Ако направим предизборно обединение, със сигурност ще победи...

"При поемането на управлението на България от "България без цензура" ще извършим ревизия и проверка на всички приватизационни сделки и следприватизационния контрол. Ще проверим из основи и банковата система на страната, как функционира тя и по какъв начин осъществява връзката между политици и финансови магнати. Всички данни от тази проверка ще бъдат предадени на прокуратурата! Обещавам, че предприятията и банките, които са загубени след лоши сделки ще бъдат върнати на българския народ", заяви лидерът на ББЦ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика