Пеевски: Отказах на Цветан Василев да го подкрепя за премиер

26116
Пеевски: Отказах на Цветан Василев да го подкрепя за премиер
Снимка: БГНЕС

Явно г-н Василев (Цветан Василев - бел.ред) не може да приеме, че отказах да го подкрепя и да бъда до него в амбицията му да стане министър-председател. Не го направих, защото той отдавна е загубил представа за времето, в което живеем и премина границата между реалното и нереалното. Това заявява в интервю за "24 часа" депутатът от ДПС Делян Пеевски в отговор на интервюто на банкера от по-рано днес.

По-нататък синът на Ирен Кръстева обяснява, че не се изживява като властелин на държавата и с нито едно негово действие не се показвам като такъв.

Цветан Василев: Пеевски се изживява като властелин на България*

Банкерът Цветан Василев отрече да е използвал пари от държавни дружества, за да финансира проекти на Делян Пеевски в интервю за bTV. От...

Предложеният миналата година за шеф на ДАНС добавя: "Обратното – наблюдавам, че с всички свои действия обаче г-н Василев показва, че тъкмо той се изживява като недосегаем властелин на държавата. Иначе как да си обясня публикациите в медиите, че е отпускал от КТБ кредити на свързани с него лица, които десетократно са надвишили размера на парите на държавните предприятия и българските граждани, които са му поверени".

Депутатът от ДПС обяснява още, че не се укрива и "като съвестен гражданин се явява, когато бъде призован по започналите проверки". На него му направило впечатление, че Василев дава интервю някъде от чужбина и обещава да съдейства на българското правосъдие.

 

 

Въргала, защитник на Цветан Василев: Тити, аре бе, бате, аре и аз да кажа нещо

Изброяват се само познатите имена – професори, академици, математици се обадиха за подкрепа. Не сме само ние. Това каза в сутрешн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика