Бареков се засегна от думи на Станишев, върна му го с Боянския сарай

38993
Бареков се засегна от думи на Станишев, върна му го с Боянския сарай
Снимка: БГНЕС

Николай Бареков се засегна от думи на Сергей Станишев в столичен вестник днес и побърза да му го върне с директно обвинение, че на "Позитано" ги командват от Боянския сарай. Поводът за реакцията на лидера на "България без цензура" е изявление на Станишев в интервю за "24 часа". Там първият човек в ПЕС и БСП нарече бившия журналист "месия". А точните думи на Станишев звучат така: "3 март е голям ден за всички нас, фундаментът, основата на българската държавност. Последните години много хора са разочаровани от държавата. Но трябва да разберем, че никакъв месия, както и да се казва той - Борисов, Бареков, Сидеров, който и да е, не може да реши нашите проблеми, ако сами не започнем в диалог да ги решаваме и да търсим общите цели за страната ни и за хората".

Тези думи на лидера на БСП не се харесаха на Николай Бареков и той бързо разпространи позиция до медиите, в която твърди, че и "Позитано" и Банкя се командват от Боянския сарай. Според лидера на "България без цензура" Сергей Станишев ще загуби на евроизборите, защото е превърнал БСП в заложник на ДПС.

Мъжът, стрелял пред офиса на Бареков, изпробвал газовия си пистолет

Стрелялият вчера пред офиса на „България без цензура” мъж вече е задържан. Той е 27-годишен, с инициали В.Р. Мъжът е призн...

Actualno.com публикува позицията на Николай Бареков без съкращения и редакторска намеса:

"Честит 3 март на всички българи! Да живее България! Но както става ясно от политиканстването на Сергей Станишев днес по вестниците, битката за свободата на България продължава.

Лидерът на ПЕС си позволява да нарежда "България без цензура" и моята скромна милост до провалени политици като Борисов и Волен Сидеров. Грешите, г-н Станишев! Не аз съм месията, а вие популистки излъгахте българските граждани като им обещахте социални придобивки преди изборите. Как не ви е срам да критикувате дясната политика в Европа, като вие еднолично въведохте плоския данък в България и излъгахте, че ще го отмените?

Когато става въпрос за популизъм и лъжи, вярва ли българският народ, че двамата дългогодишни служители на държавна служба - Станишев и Борисов, които са едни от най-богатите българи, имат общо 15 000 лв. на влог в банката???

Бареков сложи бронежилетка заради Борисов, няма да тръгва за Украйна

Телевизионното шоу явно е неразривна част от съставките в кръвта на един от най-новите български политици Николай Бареков, след като дн...

Жалката истина е, че Станишев ще загуби евроизборите, защото за пореден път превърна партията си в заложник на ДПС. Другият псевдо-герой на българската политика – Борисов, отдавна е свързан с ДПС и получаваше облаги и пагони от тях. Скоро се надявам да лъсне истината за срамните сделки на "националиста" Борисов със "Сараите".

Лесно е да се правиш на мъж в българската политика, а да се криеш зад такива като Орешарски и Цветан Цветанов. В тази политика е нужен повече кураж и самочувствие в налагането на националните идеали. Нито Станишев, нито неговият "опонент" покриват тези изисквания. Евроизборите ще покажат, че изходът от политическата криза е създаването на силен центристки кабинет с голяма обществена подкрепа начело с "България без цензура" и на основата на националния консенсус".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика