X
 
 

Боил Банов съзря лична вендета в казуса с Ларгото

1079 0
Боил Банов съзря лична вендета в казуса с Ларгото
Снимка: Йорданка Калчева
Министърът на културата Боил Банов намекна, че става въпрос за лично отмъщение в казуса с "Ларгото."

"Да е жив и здрав този гениален интелект, няма как да го кажа кой е в студиото, защото ще ми направите голяма беля в личен план. Хората трябва да са наясно, че не сме глупаци, че не се подлъгваме по линията на пощенските кутии. Това са лични вендети", обясни Банов пред bTV.

Банов разбрал с медиите, че съдът се е произнесъл за Ларгото (ВИДЕО)

Министърът на културата Боил Банов твърди, че е разбрал от медиите за пропуснатият срок за обжалване по делото за Ларгото. По думите му...

На въпрос дали ще подаде оставка, той отговори, че ще подаде сигнали в прокуратурата, но ако премиерът му поиска оставката, ще я подаде мигновено. 

Банов допълни, че в продължение на 7 месеца е очаквал насрочване на датата за дело на трета инстанция за Ларгото. По думите му, жалбата срещу решението на съда да не се образува дело не е входирана в официалния документооборот на министерството. Т.е. това е бил самостоятелен отговор от страна на правния отдел на министерството. 

Според министъра, в случая не може да става въпрос за липса на опит или объркване. 

"Вероятно това не е случайно. Болен мозък може да реши, че аз въздействам, че съдействам да се спре искът. Някой ги е спрял, то е много ясно кой ги е спрял, това е продължение на играта срещу мен, срещу моя престиж, срещу престижа на ГЕРБ", каза още министърът на културата.

Банов подари икона за храма „Св. Св. Константин и Елена” в Одрин

„Благодаря сърдечно на турската страна, на областната и на общинската управа в Одрин, за голямата подкрепа при опазването на наше...

Вижте повече по темата с оправданията на министъра на културата в ТАЗИ СТАТИЯ

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители