Божидар Димитров: Какво като се привиква Пеевски, за да се решат проблеми?

15346
Божидар Димитров: Какво като се привиква Пеевски, за да се решат проблеми?
Снимка: БГНЕС

Един човек не може да познава всички проблеми, които ти представя твоят ресор като министър. Дали става или не става показва умението на даден човек да създаде работещ екип „на втори ешалон” – да си намери заместници, началници на дирекции и чрез тях да управлява. Това заяви историкът проф. Божидар Димитров по повод слуховете, че Божидар Лукарски ще поеме поста на министър на икономиката.

Лукарски е нарочен – такъв беше в служебното правителство правосъдният министър Христо Иванов, смята Андрей Райчев.

Ревизоро вдигна завесата: Какво приеха ГЕРБ от програмата на Патриотичния фронт

Ние сме последователни – искахме да се говори по нашата програма и да се приемат важни точки по нея. Около 80% от програмата ни в...

Друго ли е за министъра на финансите и кандидатурата на Владислав Горанов? Недейте с тия сенки – ако има проблеми, по-добре да бъде поканен „проблемният човек” и да бъде намерено решение очи в очи, изказа се Димитров пред Нова телевизия.

Пред България има два пътя – или вземаме външни заеми, за да потръгнем нещо, но ще трябва да връщаме, или почваме да живеем според това, което произвеждаме, каза Райчев. А Димитров смята, че никой в ЕС не иска да загуби България, както никой в еврозоната не искаше да загуби Гърция. Нас ни приеха, защото отдалечиха с 1000 километра исляма от центъра на Европа. Затова по геополитически причини сега ще ни спасяват, заяви историкът.

Известно е, че който се привързва към ДПС, изчезва – ДПС са като боа. За първи път сега видяхме публични преговори – сигурно е имало и други, но досега преговорите се водеха само по сараи, по вили в Бояна, посочи Божидар Димитров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика