Бойко Борисов: Няма да участвам в консултации за предстоящите избори

25100
Бойко Борисов: Няма да участвам в консултации за предстоящите избори
Снимка: БГНЕС

Няма да участвам в консултации за предстоящите парламентарни избори с тези хора, защото те не си държат на думата. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус”.

Той допълни: "Ние се разбрахме само преди два дни и днес виждате какво правят. ДПС стигна до там, че не иска да се гледа точката, в която Възродителният процес и жертвите му да имат възмездие. Те направиха така, че и тази точка да не се гледа. Вече ДПС са съгласни с Възродителния процес с това, което гласуваха в момента. Какво да си консултираме като отидем? Те вече всичко са направили. Да кажем, като отидем във вторник – било каквото било, направихте си Сметна палата, Национален статистически институт, Закон за МВР и всичко останало".

Ако стане премиер, Борисов ще продължи "Южен поток", слушал Брюксел

България трябва да продължи с работата по подкрепяния от Русия проект за газопровод "Южен поток", само ако той спазва всички нормативни...

На въпрос, как очаква да преминат консултациите без неговото присъствие, Борисов посочи, че ще е както в парламента. „Те са една коалиция, партия „Атака” ги подкрепят, правят им кворума и си карат нататък”, заяви лидерът на ГЕРБ.

По отношение на това, че вчера е скъсал споразумението между партиите, Борисов заяви, че те са го направили вътре в залата, както и днес.

Бившият премиер не спести критиките си и по отношение на Закона за МВР, предаде БГНЕС. Той коментира: Само за вчерашния ден вкарват Закона за МВР, искат да бетонират главния секретар и хора от МВР с нов закон. В същото време "Атака" и БСП обжалват изборите, защото МВР не се били справили и се купували гласове масово.

Къде е логиката да подкрепят такъв нов закон, за да бетонират същите тези хора, за да направят същите избори, за които евентуално се говори, запита лидерът на ГЕРБ. Той допълни, че "вече не им вярва и за избори".

Борисов: Номинацията на правителство за шеф на ООН за 2017 е нахалство

Номинацията на правителство за шеф на ООН за 2017 е нахалство. Това заяви за Агенция „Фокус” председателят на ГЕРБ Бойко Бо...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com