Борисов: Целият свят се цепи, а вие за пенсии и асфалт ме питате

1812
Борисов: Целият свят се цепи, а вие за пенсии и асфалт ме питате
Снимка: БГНЕС

Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Кубрат.

„Никой не ме пита за кораби и самолети”, заяви премиерът.

Окончателно: Бойко Борисов държи ДАНС

Министър-председателят Бойко Борисов направи ново разпределение на ресорите, за които отговарят вицепремиерите. На себе си той остави ...

Той посочи, че в момента в региона се ремонтират 60 километра пътища. „Когато правим едно, правим и друго - обещали сме - правим го. Виждам толкова малки деца, те трябва да растат не само с компютрите, но и със спорт“, допълни Борисов.

„Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Така че проблемите са за Великобритания, не за нас. Ще искат сигурно гражданство – ние сме отворени, добре дошли са”, така той коментира резултатите на британския референдум.

Министър-председателят откри многофункционална спортна зала „Кубрат”. Изграждането на залата е по проект „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони“ от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Проектът е на стойност 3,4 млн. лв.

Сградата е двуетажна и е висока почти 13 метра. Трибуните на спортния комплекс са предназначени за 470 зрители. Има осигурени отлични възможности за провеждането на състезания по хандбал, волейбол, баскетбол, борба, бокс, спортна гимнастика, акробатика, вдигане на тежести и тенис на маса.

Борисов не иска да говори за оставката на Кунева, защото тази на Камерън била достатъчна

Такова решение на Министерски съвет за увеличаване на заплатите на учителите с 10% от догодина няма и то не е публикувано. Такова обсъж...

Към залата са изградени и необходимите допълнителни помещения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика