Борисов иска затваряне на неизрядни заводи за утилизация на боеприпаси

22244
Борисов иска затваряне на неизрядни заводи за утилизация на боеприпаси
Снимка: БГНЕС

Изглежда, че в завода има системно нарушаване на правилата и трябва кардинална смяна на подхода - при едно нарушение да се затварят и да се отнемат лицензи на тези цехове. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира трагедията край Горни Лом в завода за утилизация на боеприпаси "Миджур".

"Виждате – актове, актове, накрая може да се окаже, че собственикът е платил за своето желание да печели повече пари с живота и на сина си, ако е вярно това, което казват. Това е безобразно. Толкова много актове с толкова опасна продукция – да си играеш с живота на хората", посочи Борисов пред bTV.

Борисов: На България няма кой да помогне, ако влезе в криза

Европа се тревожи изключително заради това, което се случва в България. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването ...

"Ситуацията е такава, че да не стане още по-голяма трагедия, трябва да се помисли и дай боже да има висока избирателна активност да се избере правителство. Колкото по-стабилна става държавата и по-здраво управление има, толкова по-работещи институции. С цялото ни съпричастие – още снощи Десислава Атанасова беше на 20 минути от селото, Валентин Радев, всички, които разбират от това, съм ги пратил на място. Мъка, трагедия, хората се борят за поминък", добави Бойко Борисов.

По думите му няма кой да каже на този етап колко е бройката на пострадалите и жертвите, тъй като още няма официално изявление на държавните мъже, които са там.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика