Борисов: Като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма такава

3874
Борисов: Като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма такава
Снимка: БГНЕС

"Като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма кампания. Искате ли да се включва за 2-3 дни в кампанията и да видите от вяла каква ще стане?". Това каза премиерът Бойко Борисов след като бе разпитан по сигнала на Протестна мрежа за предателство и разгласяване на държавна тайна, предаде БГНЕС.

„Изведнъж всичко живо ще започне да иска дебати по телевизии, по радиа”, допълни Борисов и припомни на репортерите за минали кампании, в които е искано той да се яви на дебат по медиите.

Овчаров се опасява, че има натиск върху "Лукойл" заради САЩ

Представителят на държавата има за задача да следи производството на „Лукойл”. Според мен от тази гледна точка годината е д...

Попитан дали не е разтревожен от вялата кампания, министър-председателят заяви, че тяхната партия си води кампания, Цветанов обикаля с целия им екип. Бойко Борисов коментира и постоянните спорове с Реформаторския блок. „Спорят, защото всъщност се оказа, че освен ГЕРБ, РБ и ДПС на терена няма други партии“, добави той и отново обобщи: „Казах, че вяла е кампанията, защото не участвам”.

Близо час премиерът Бойко Борисов беше на разпит във Върховната касационна прокуратура във връзка със сигнала на „Протестна мрежа“, че е оповестил на партиен форум искане от страна на Русия нехуманитарен самолет да прелети над България на път за Сирия.

Прокурорският разпит беше провокиран от хипотезата, която Борисов разви в средата на септември - за евентуални действия на българската страна, ако Русия не се съобрази с отказа да пуснем през нашето въздушно пространство нейн самолет, съобщава БНР.

Това, че е допуснал подобна хипотеза, според "Протестна мрежа", е предателство, а разказвайки го на партиен форум, Борисов пък издал държавна тайна. И двете обвинения бяха категорично отхвърлени от него. Той дори предложи, ако някой иска да го остави в историята заради тези "престъпления", да го вкара в затвора.

Борисов: Не мога да опростя дълговете на ЦСКА

Министър-председателят на България Бойко Борисов коментира отказа на Витоша (Бистрица), за който той се състезаваше, да излезе в гостув...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика