Борисов: Няма значение кой е кандидатът за премиер, а че Слави Трифонов не пое отговорност (ВИДЕО)

10996
Борисов: Няма значение кой е кандидатът за премиер, а че Слави Трифонов не пое отговорност (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Фестивала на етносите и багрите в Котел и коментира последните важни политически събития в страната, както и номинацията на "Има такъв народ" за премиер Пламен Николов.

„Имам само една забележка – трябваше да е Слави Трифонов”, заяви Борисов. Той посочи, че не познава Пламен Николов, но за него няма значение кой е, щом не е лидерът на „Има такъв народ”.

Шоуто да продължава, но да не забравяме Борисов

С голямо усърдие се трудят неофитките в парламента. Не, не идва от "фитки", а от "неофит" - новопокръстен. Макар че в политиката новопо...

„Това момче, Пламен Николов, ми изглежда симпатичен, сигурно е кадърен, но няма самочувствието да взима решения. Единственият виновен за всичко това е Румен Радев. Защото видяхме коварството му – данъчен измамник беше назначен за шеф на данъчните. Много умен измамник, според неговите съдружници, от Радев беше назначен за финансов министър. Той дори в прессъобщението си излъга - приходите за „Хемус” ги написаха като излишък. Хората от Варна, Шумен, Плевен, Ловеч, Габрово трябва да знаят, че те им унищожиха магистралата”, заяви Борисов.

"В един момент Румен Радев видя, че се сгромоляса митът, че той може да е успешен чрез служебното си правителство и реши да отмъсти на Трифонов. Започнаха да натискат с Илияна Йотова бързо да се излъчи министър-председател. Който и да беше сложил Слави Трифонов, той щеше да бъде тричан", допълни Бойко Борисов.

„Вчера станахме свидетели и на нещо друго – вътрешен министър заявява, че пряко се е намесил в изборите. Пряко! И така нямало някой да каже, че ги е бил! Рашков, ГЕРБ в България пак ви победи! Направихте машинациите в чужбина! Пак не успя, въпреки репресиите и натиска!", коментира лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБ: Посочването на кандидат за министър-председател в последния момент е несериозен политически акт

Посочването на кандидат за министър-председател на България в последния момент е несериозен политически акт. Подобни действия са белег...

"Но и това няма значение и да бяхме били, защото ето, Мая Манолова с 5% се държи като победител и иска да диктува. С коварството на Трифонов, да извади друг човек, веднага му спретнаха протеста, който правеха и на нас. Най-гадните обиди му се струпаха веднага, а още не е станал премиер. На мен поне ми се случи на 12-ата година", отбеляза още той.

"Сега, след като Слави Трифонов разбра какво му направи вчера Румен Радев - да му унижи премиера, да му унижи председателя на парламентарната група, в същото време да му извиват ръцете, той какво ще каже за следващите избори?! Приемаме, че отиваме на нови избори. С кой ще управлява? Какво ще кажем ние? Само Корнели Нинова от четвъртото място може да си помисли, че може да управлява стабилно държавата. Това нормален човек не може да си го помисли. Но тя явно си го мисли. Но и тя не можела с този, онзи, трети, пети. ДПС си имат своя битка, оставяме ги настрана и остава само Мая с нейните 5%", коментира още Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Правителство или предсрочни избори: Габриел отива при Радев с окончателно решение

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

БСП: България час по-скоро трябва да отиде на избори

"Защо Министерство на културата е дарено на корумпираните простаци от ГЕРБ?": Велислав Минеков

Преговорите завършват в следващите 24 часа, ПП-ДБ не са съгласни с имена в кабинета (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика