X
 
 

Борисов обяви приоритетите, имената на министрите били в главата му

2839 6
photo of Борисов обяви приоритетите, имената на министрите били в главата му
Снимка: БГНЕС
С коалиционното споразумение опитахме да изчистим всички възможни детайли, които да гарантират спокойно управление. Имаме няколко дена да го изпълним с кадри, да има баланс. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като получи мандат за съставяне на правителство от президента Радев.

Той открои като важна борбата с фалшивите пенсии, образованието, така че парите да следват качественото образование, както и намаляване на административната тежест, продължаване на съдебната реформа.

Мандатът вече е в ГЕРБ. Борисов и патриотите подписаха споразумението

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер за трети път Бойко Борисов прие мандата за съставяне на правителство от президента Румен Радев на "Донд...

Според Борисов българските граждани очакват от първия ден да започнат да се случват нещата. В най-кратък срок ще информираме президента за бъдещите ни действия. "Имена мога да напиша на един лист и днес, но това не е сериозно. Важно е да се подредят така, че да работят в екип. Трябва да се намерят енергични хора, които да са готови да работят екипно", каза още бъдещият премиер и добави:

"Имам имената на министрите в главата си, но когато се прави нещо съвместно, докато всичко не се договори, нищо не е договорено. Конституцията ни дава 7 дни. Имаме време да действаме, за да направим нещо добро".

Борисов разкри още, че в бъдещото правителство ще има четирима вицепремиери.

 

ГЕРБ нареди на Тотев да отмени сделката за Пловдивския панаир

ГЕРБ нареди на пловдивския кмет Иван Тотев и общинските си съветници да отменят решението за придобиване на 20% от акциите на Междунаро...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Тва кво му е у ПРАЗНАТА тиква ми е през оная работа ;) Да каже къф си го завре отзад! Имам предвид Златния на Болния А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
 • Шукар манго-албинос 4 Шукар манго-албинос преди 2 години Профил на трол?
  Ние, от освинената мутро-милиционеро-ченгесарска мангасаро-патриотарско-педерстка ХУНТА, сме единствените наследници на незабравимия ни ГЮФТО - влашкия сомовитски циганин Яшар Замфиркьо (Тодор Живков - Тато) - и ще върнеме всички насилнически и мародерски атрибути на нашия КАТУН "развит социализъм" от 1980-те!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Че ти не си излизал от катуна!
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  "парите да следват качественото образование". Пак нищо ново. Принципно, нещата обратно: качественото образование следва парите. Пример, ако държавата не влага пари в училището в село ГорноНанадилнище, то не може да наеме качествени учители. Как да се подобри качеството на образование. А както го казва Бойко, то не трябва да плащаме на Германия, т.к. качественото образование е там. Та дум виж още ›› а ми е първо вдигни заплатите и после контролирай. Ако не можеш да контролираш, значи не можеш да си вършиш работата.
 • пълна победа на путин 2 пълна победа на путин преди 2 години Профил на трол?
  Русия и нейната пълна победа на вътрешнополитическия фронт в България -тази война приключи по същия начин, по който и нахлуването на Червената армия в България през септември 1944-та: без нито един изстрел на съпротива и в изпълнение на волята на премиера на страната- миролюбивия Константин Муравиев, който не искал да дразни Сталин. Днес си имаме миролюбивия Бойко Борисов, който се постара да зара виж още ›› два Путин, като отвори пътя за пълната капиталуция пред руското влияние в президенство, парламент, правителство - досущ както съветския агент , военният министър Иван Маринов , отвярайки вратите за съветската окупация 1944 като бави с 3 дни ( точно толкова му трябвали на Сталин) обявяването на война на Германия. Сидеров вече няма да ни заплашва с арести по улиците със своите русофилнациски шпицкоманди, а само ще ни кове законите и ще оставя други да му вършат мръсната улична работа.В т.нар.НС само най-добрите лъжци успяха да минат през ситото на ДС-КГБ интригите, в които Борисов и ко нямат равни у нас и в чужбина вече едно десетилетие. Техните КОМУНИСТИЧЕСКИ учители в редиците на старите социнтриганти пак ще са подкрепяща ги опозиция…Не сме глупаци, поне по тази формула. Защото не се учим дори от грешките си и отново сме “братушки” за руска употреба.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Споразумението се основава на убедеността ни за неотклонно развитие на България като модерна европейска държава. Държава , в която се съблюдава върховенството на закона. Държава, чиито институции работят прозрачно и в интерес на гражданите, създавайки условия за достоен живот, развитие на всеки гражданин, свобода и просперитет.ТОВА ГО ЧАКАМЕ ОТ 1989 ГОДИНА И ДО ДНЕС...
Последно в Актуално